Haha, Geoană cuceritorul. Sondajul îi face bine lui Băsescu

octombrie 20, 2009 0

Citiţi materialul cu primul sondaj care îl dă învingător pe Geoană pe realitatea.net. Dincolo de faptul că scorul de 30% pentru Geoană şi 29% Băsescu dat de INSOMAR este de fapt o joacă cu marja de eroare, e clar că un astfel de anunţ are rol mobilizator pentru electoratul lui Băsescu.
Continuaţi să credeţi moderat în sondajele şi citiţi-le fără încrîncenare. Deşi e aparent o forţare în favoarea lui Geoană… Dacă cineva a vrut să-l ajute, i-a dat de fapt un baros în cap. La cît ego are, se poate să se bucure în aceste momente. Dar e extrem de naiv dacă speră altceva decît locul doi la primul tur.
De cealaltă parte, Băsescu are cîteva motive serioase de gîndire. E clar că a avut de suferit după ultimele mişcări, poate chiar prin contrast cu „nobila” propunere a lui Johannis din partea coaliţiei anti-Băse. Dar nu i-a ţinut mult nici pe PSd, nici pe PDL. Azi deja se ciondăneau Geoană şi Crin pe plăcinta eletorală de la Sibiu. Minunea cred că a ţinut chiar trei zile, perioada în care a fost realizat sondajul…

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.