Incendiu în parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei

Incendiu în parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei

august 30, 2023 0

Incendiu de vegetație de proporții în zona retrocedată a parcului IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Focul este destul de aproape de stația de metrou Titan și lângă Biserica de lemn din parc. Intervenție în forță a pompierilor pentru stingerea flăcărilor. Potrivit primelor informații, nu sunt victime. 

Un nou incendiu în parcul IOR din Capitală, în zona retrocedată, a izbucnit marți seară, în jurul orei 21:30. Și în luna iulie au avut loc incendii exact în aceeași zonă a parcului. 

Potrivit primelor informații de la martorii oculari, incendiul ar fi fost provocat din nou în zona retrocedată a parcului IOR din Sectorul 3 al Capitalei.

Flăcările par că se extind în zona gurilor de la stația de metrou Titan și lângă Biserica de lemn din parc, potrivit martorilor oculari.

O suprafață de 4.000 de metri pătrați a fost cuprinsă de flăcări.

Imagine

 

Pompierii au anunțat că mai multe echipaje intervin pentru stingerea incendiului produs la vegetatia uscata din parcul IOR, pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp. La fața locului se află 4 autospeciale de stingere. Potrivit ISU B-IF, incendiul a fost localizat și nu sunt victime.

 

 

INCENDII REPETATE ÎN ZONA RETROCEDATĂ A PARCULUI IOR ÎN ULTIMII ANI

Nu este prima oară când sunt incendii in zona retrocedată. În luna iulie au fost cel puțin două incendii într-o singură săptămână în Parcul IOR. Luni seară, pe 19 iulie, a izbucnit un incendiu în aceeași zonă retrocedată. 

 

 

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.