Indicaţii preţioase de la partid: luaţi-vă de moderator

noiembrie 6, 2009 0

Am observat mai mulţi membri PDL că reacţionează imediat şi ferm la orice aluzie a vreunui moderator. Pare că s-a dat ordin de la partid: de azi înainte vă luaţi de ei, nu-i mai lăsaţi!
Bun, Cristi Preda i-a sărit în cap lui Dumitrescu după un banc sau aşa ceva, dar nu e tipul să primească indicaţii preţioase de imagine. Dar am văzut şi alţii care n-au personalitate, n-au nimic dar se dau curajoşi. Am spus-o şi o repet: nu se dau lupte adevărate, se face wrestling! E o întreagă sporovăială, un haos al provocărilor între tipi mai mult sau mai puţin musculoşi care, atunci cînd e să se lovească cu adevărat, se prefac doar.
Moderatorii din România au intrat într-un joc al subiectivităţii care uneori dezgustă. nimeni nu le-a explicat că principalul ingredient al „subiectivităţii” şi „atitudinii” este IMPREVIZIBILUL. Adică, dacă Prelipceanu îşi atacă un invitat, atacul ăla mi-ar putea fi simpatic dacă nu l-aş intui cu 10 minute înainte.
Apoi, pedeliştilor nimeni nu le-a explicat că atunci cînd te revolţi împotriva televiziunii trebuie să mai şi înţelegi cîte ceva. Nu e de ajuns să spui că „eşti nedreptăţit” de televiziunea lui Vîntu. Trebuie să compensezi cu mesaj personal. Or, drama e că pare o revoltă a roboţilor cărora li s-a stricat hardul…

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.