Înregistrări sexuale cu Bill Clinton dar și alte vedete – Noi dezvăluiri bombă din cazul Jeffrey Epstein

Înregistrări sexuale cu Bill Clinton dar și alte vedete – Noi dezvăluiri bombă din cazul Jeffrey Epstein

ianuarie 9, 2024 0

Documente judiciare dezvăluie că fostul finanţist Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în timp ce aştepta să fie judecat pentru trafic sexual şi pedofilie, ar fi făcut înregistrări de natură sexuală cu prinţul Andrew, Bill Clinton şi Sir Richard Branson, relatează SkyNews.

Sarah Ransome, care spune că a fost o victimă a lui Epstein, a susţinut în 2016 că ducele de York, fostul preşedinte american şi miliardarul Branson ar fi fost filmaţi de finanţatorul american pedofil. 

Afirmaţiile sunt incluse în sute de documente a căror desecretizare a fost ordonată săptămâna trecută de un judecător american.

Actele fac parte din documentele unui proces pentru defăimare declanşat în 2015 de Virginia Giuffre împotriva lui Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Epstein, care în prezent este încarcerată, fiind condamnată în 2022 pentru trafic sexual. Procesul de defăimare a fost soluţionat în 2017.

În declaraţii datând 2016, Sarah Ransome a scris: „Atunci când prietena mea a întreţinut relaţii sexuale cu Clinton, Prinţul Andrew şi Richard Branson, au fost filmate de fapt casete, cu fiecare ocazie, de Jeffrey. Slavă Domnului că ea a reuşit să pună mâna pe câteva fragmente din casete în care se văd clar feţele lui Clinton, a Prinţului Andrew şi a lui Branson care au întreţinut relaţii sexuale cu ea. În mod frustrant, Epstein nu este văzut în niciuna dintre înregistrări, dar el era aşa de inteligent! Când prietena mea a avut în cele din urmă curajul să vorbească şi a mers la poliţie în 2008 pentru a raporta ceea ce se întâmplase, nu s-a făcut nimic şi a fost complet umilită de departamentul de poliţie unde s-a dus să raporteze ceea ce se întâmplase cu Epstein, Clinton, Branson şi Prinţul Andrew” – a scris Ransome.

Ea a mai afirmat, în nişte extrase dintr-o corespondenţă pe e-mail, că fostul preşedinte american Donald Trump a avut relaţii sexuale cu „multe fete”.

„Ştiu, de asemenea, că ea (prietena lui Sarah Ransome) a întreţinut relaţii sexuale cu Trump la conacul lui Jeffrey din New York în mod frecvent”, a scris presupusa victimă a lui Epstein.

Ducele Andrew, fratele actualului rege Charles al III-lea, s-a retras din viaţa publică şi nu-şi mai foloseşte titlul de Alteţă Regală după controversa legată de prietenia sa cu Epstein.

Prinţul a plătit milioane de lire sterline pentru a soluţiona un proces civil cu Virginia Giuffre, care l-a acuzat că a agresat-o sexual când avea 17 ani. El a susţinut că nu a întâlnit-o niciodată pe Virginia Giuffre.

Pe de altă parte, avocatul lui Ghislaine Maxwell a susţinut că prinţul Andrew nu ar fi putut face sex cu Virginia Giuffre într-o cadă de baie, cum susţinea ea, deoarece cada din apartamentul respectiv era efectiv prea mică pentru un bărbat de mărimea lui.

Sir Richard Branson a ripostat la afirmaţiile lui Sarah Ransome că ar fi fost filmat în secret de Epstein spunând că sunt „nefondate şi neîntemiate”.  O purtătoare de cuvânt de la Virgin Group, compania lui Branson, a reamintit că într-un articol din New Yorker publicat în 2019, Sarah Ransome a recunoscut că a fost o invenţie ceea ce a afirmat în legătură cu înregistrările.

Clinton, Branson şi Trump spun că nu au ştiut nimic despre infracţiunile pe care le-ar fi comis Epstein.

Sursa: Newsinn

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.