Ioan Stanomir. Foarte bine! Plus Zeus si Tirgul!

iunie 6, 2008 0

Aplaud numirea lui Ioan Stanomir in fruntea Comisie Prezidentiale de Analiza a Regimului Politic si Constitutional Romanesc. Este o optiune cum nu se poate mai nimerita, din punctul meu de vedere.
Pe scurt: Constitutia  Romaniei TREBUIE modificata. Construita pentru a fi depusa la picioarele celor care aveau nevoie de o justificare „constitutionala” pentru a putea pescui in voie in ape tulburi, actuala Lege Fundamentala a Romaniei si-a dovedit in repetate rinduri inadecvarea la actualitate. Stanomir si echipa din jurul sau sint un bun inceput pentru reconstructia constitutionala – necesara – a unei Romanii intrate in UE.
Profit de ocazie sa va semnalez si o ultima carte scrisa de domnul Stanomir, aparuta la editura Curtea Veche. Se cheama „Spiritul conservator. De la Barbu Catargiu la Nicolae Iorga”. Coperta volumului arata asa:
 stanomir-carte.jpg
PLUS. De la ora 16, astazi, la Tirgul de carte, lansarea volumului „Regimul, partidele si sistemul politic in Romania”. Autori: Cristian Preda si Sorina Soare. E lansarea de carte la care va fi prezent si Traian Basescu. Inca o data: sa nu ziceti ca nu v-am spus 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.