Iti place Basescu? Sau votezi cu Geoana? Atunci…

martie 2, 2007 0

Cu astfel de “date” se lucreaza in laboratoarele partidelor serioase. Iata analiza, usor horoscopica. “Caprariile” sint un soi de ideal-tipuri. Datele din spatele ei sint reale, de pe teren. Deci.
Iti place Basescu, dar si “Sfinta Treime” (Boc, Blaga, Videanu), deci votezi PD
Atunci nu conteaza sexul, nici virsta, nici tipul si marimea localitatii desi s-ar putea, cu o oarecare probabilitate, sa fi din Bucuresti sau Muntenia. Nu excelezi la capitolul venituri desi ai cel putin liceul la baza.

De zici ca votezi cu PNL atunci esti un alegator atipic pentru acest partid, daca:
Ai mai mult de 44-45 de ani, locuiesti intr-un orasel (sub 50 mii loc.), sigur nu esti din Bucuresti sau din Moldova, veniturile tale lunare nu depasesc 450 RON si n-ai terminat sau n-ai facut macar o facultate.
Votez PSD
Femeile au in continuare o mai mare slabiciune pentru PSD decit barbatii. Simpatizezi cu partidul batrinului-edec, ba chiar l-ai vota, atunci e mai probabil sa fi trecut de 60 de ani dar nu-i exclus, daca vezi PSD-ul mai mult prin figura lui Geoana sa fii chiar tinerel, ma rog, tinerica (sub 30 de ani). De la tara (rural, I mean) sau pe-aproape. Sigur nu te dau banii afara din casa, dimpotriva, si nici la scoala n-ai prea dat . Sorry.
Ups..iata-l si pe Gigi
Mai exact fanii fanului lui Dan Pavel si Mihai Viteazul. Baieti tineri, din Botosani sau Caracal, de la tara sau imprejurimi, rupti in fund si nu foarte inteligenti. Smecheri, poate. Hai Steaua.
 

Peste abonatii Romaniei Mari au cam trecut anii.
Printre simpatizantii lui Vadim gasesti mai degraba barbati decit femei, mai mult de la tara, din Moldova, decit de la oras. Nu neaparat foarte saraci, ca la PSD, dar la fel de ne-educati. 

“Eu cu cine mai votez?”
Oare de ce femeile sint mai nehotarite decit barbatii? La vot, ma refer. Nu stiu inca, dar dintre cei/ cele care se mai gindesc inca pe cine ar vota sint foarte multi in virsta, din marile orase (peste 200 mii loc.) inclusiv din Bucuresti. Nu stau chiar prost cu veniturile si nici cu educatia.

Zic ca nu voteaza
Tot mai degraba femei decit barbati, tot peste 60 de ani, foarte probabil din Bucuresti si alte orase mari, cu venituri rezonabile. Dar, spre deosebire de nehotariti, cu care pina aici seamana binishor, absenteistii au stat ceva mai putin cu burta pe carte.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.