”Jos botnița, sus moartea! Trăiască România liberă de vaccin, mască, medici și spitale!”

”Jos botnița, sus moartea! Trăiască România liberă de vaccin, mască, medici și spitale!”

decembrie 6, 2021 0

România a devenit cea mai nesigură țară din lume, în pandemie, cu numărul record de morți pe cap de locuitor, nefiind depășită de nicio altă țară în materie de moarte COVID.

Cu toate acestea, în zi de sfântă sărbătoare religioasă, Parlamentul României a fost din nou scena unor evenimente care au amintit o dată în plus de ce au murit mii și mii de români nevinovați, din cauza propagandei antivacciniste.

Cel mai relevant episod a fost acela când senatoarea Diana Șoșoacă și-a pus o botniță la gură.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Parafrazând discursul din nou iresponsabil al senatoarei devenită vedeta nr. 1 a antivaccinismului din România, orice om de bună-credință ar putea spune:

”Jos botnița, sus moartea! Trăiască România liberă de vaccin, mască, medici și spitale!”.

Din cauza acestor discursuri care au ajuns să infecteze mințile multor oameni ușor de manipulat, și-au pierdut și își vor mai pierde viața mulți români nevinovați.

Întrebarea e nu ce vor face Șoșoacă&co., ci care va fi contraatacul unei guvernări cu majoritatea foarte solidă în Parlament, care are toate instrumentele legale pentru a găsi antidotul față de marea infectare conspiraționistă care va ucide oameni fără vină, în continuare.

Deocamdată însă, văzând și scenele de azi, putem spune foarte clar că puterea nu e la cei care au au legal și politic, ci la ceilalți.

Atâta vreme cât ”libertatea” a devenit sursă de moarte, degeaba avem Parlament, lege, democrație.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.