Lama Marinela achită taxa de lift cu un cremwurst în gât

octombrie 21, 2009 114

Niște știri culese, zilele astea, pe prin ziarele locale.

  • Un bărbat din Iași a stat 4 zile cu un cremwurst în gât. În cele din urmă, la insistențele familiei, s-a prezentat la medic pentru a afla de ce nu mai putea să mănânce și să bea apă. Cu apa am înțeles-o, cu mâncatul mai puțin. De ce să mai mănânce, n-avea deja mâncare-n gât?
  • Proprietarii de câini dintr-un bloc din Războieni sunt obligați de asociația de locatari să plătească lunar o „taxă de lift” de 10 RON, pentru fiecare câine pe care-l dețin. Să fiu locatar în blocul ăsta, m-aș fofila foarte simplu de la plată: aș urca doar eu cu liftul și aș trimite câinele pe scări.
  • Lama Marinela, proaspăt născută la grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea, ca rod al iubirii dintre mama sa, Suzana, și tatăl ei, Georgică, a fost izolată de părintele de sex masculin, ca să nu învețe de la el să scuipe. Hm… Sper că măcar în week-end are voie și tatăl s-o scoată pe aia mică la o înghețată și la o sesiune de scuipat vizitatorii printre gratii.
  • Întrebarea zilei de luni în Observatorul de Călărași a fost următoarea: „Soţia cărui parlamentar călărăşean s-a păruit cu nora unui consilier local, în faţa unei farmacii?”. Nu cunosc răspunsul, dar, în această zi în care se depun candidaturi, chiar ar fi important pentru țară să-l aflăm. Dacă cineva îl știe, să ne ajute…
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.