Lama Marinela achită taxa de lift cu un cremwurst în gât

octombrie 21, 2009 114

Niște știri culese, zilele astea, pe prin ziarele locale.

  • Un bărbat din Iași a stat 4 zile cu un cremwurst în gât. În cele din urmă, la insistențele familiei, s-a prezentat la medic pentru a afla de ce nu mai putea să mănânce și să bea apă. Cu apa am înțeles-o, cu mâncatul mai puțin. De ce să mai mănânce, n-avea deja mâncare-n gât?
  • Proprietarii de câini dintr-un bloc din Războieni sunt obligați de asociația de locatari să plătească lunar o „taxă de lift” de 10 RON, pentru fiecare câine pe care-l dețin. Să fiu locatar în blocul ăsta, m-aș fofila foarte simplu de la plată: aș urca doar eu cu liftul și aș trimite câinele pe scări.
  • Lama Marinela, proaspăt născută la grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea, ca rod al iubirii dintre mama sa, Suzana, și tatăl ei, Georgică, a fost izolată de părintele de sex masculin, ca să nu învețe de la el să scuipe. Hm… Sper că măcar în week-end are voie și tatăl s-o scoată pe aia mică la o înghețată și la o sesiune de scuipat vizitatorii printre gratii.
  • Întrebarea zilei de luni în Observatorul de Călărași a fost următoarea: „Soţia cărui parlamentar călărăşean s-a păruit cu nora unui consilier local, în faţa unei farmacii?”. Nu cunosc răspunsul, dar, în această zi în care se depun candidaturi, chiar ar fi important pentru țară să-l aflăm. Dacă cineva îl știe, să ne ajute…
VoxPublica
VoxPublica
114 comments on “Lama Marinela achită taxa de lift cu un cremwurst în gât
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.