Leapșa de la Dan Voiculescu

octombrie 8, 2009 0

Am primit, de la Dan Voiculescu, un mogul care o arde la greu pe internet (sau are oameni care o ard în locul lui), ceea ce, în limbajul bloggeristic, se cheamă o „leapșă”: trebuie „să precizez un motiv, un singur motiv, pentru care i-aș vota pe Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu și Sorin Oprescu”. Nu pot să zic „Nu i-aș vota nici să fiu plătită”, trebuie musai să găsesc câte un motiv pentru care fiecare dintre ei ar merita votat.
OK. Păi hai să vedem:
Băsescu – ca să nu rămână aia mică, Elena, fără sprijin politic la cel mai înalt nivel, tocmai acum, după ce ne-a demonstrat că, dacă vrea, poate orice.
Geoană: ca să nu-l certe doamna Mihaela Geoană, să-l trateze numai cu ciorbă rece și să-l pună să spele vasele și să dea cu aspiratorul.
Oprescu: ca să mai luăm o pauză de „cel mai lung cârnat”, „cel mai lung Moș Crăciun”, „cea mai lungă pizza”, „cea mai lungă sarma”, „cel mai lung mic cu cel mai lung muștar” și de tot felul de alte cele mai lungi chestii.
Crin Antonescu – pentru că măcar are păr și ochi albaștri, cu care nu se uită cruciș.
Dau mai departe leapșa, dacă n-au primit-o deja de la alți moguli :mrgreen:, numiților Dobrovolschi, Bleen, Șuțu, Cristian Teodorescu, Manafu și Cabral. Și, bineînțeles, numitei Tachepedia. Nu în ultimul rând, o mai dau Treibădicilor, dar am pretenția să răspundă ăla micu’, Vlăduț.
UPDATE: Leapșa originară a plecat de pe Voxpublica, de la Costin Ilie.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.