Marcel Ciolacu, atac la Florin Cîțu și Klaus Iohannis, după protestele polițiștilor: Scene scandaloase și inimaginabile! Nu au timp să îi asculte! O facem noi, la PSD!

Marcel Ciolacu, atac la Florin Cîțu și Klaus Iohannis, după protestele polițiștilor: Scene scandaloase și inimaginabile! Nu au timp să îi asculte! O facem noi, la PSD!

februarie 24, 2021 0

Marcel Ciolacu anunță că PSD va avea discuții cu polițiștii pentru ca drepturile acestora „să fie respectate” și îi acuză pe premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis că „nu au timp să îi asculte”.  

“Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la PSD!
S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a scris liderul PSD, miercuri, pe Facebook, după ce polițiștii care protestează în fața Președinției au intrat în conflict de mai multe ori cu jandarmii. 
 
Mai mulți dintre protestatari au fost amendați de jandarmi pentru nerespectarea măsurilor de protecție din starea de alertă de coronavirus. În plus, le-a fost limitată zona în care au voie să protesteze: un țarc în fața Palatului Cotroceni. Jandarmii au confiscat mai multe plase cu fumigene de la polițiști. Unul dintre polițiștii care protestează s-a legat cu lanțuri în fața porții Administrației prezidențiale.
 
Revoltați de intervențiile jandarmilor și pentru că timp de două luni nu au avut un dialog social cu cineva de la Guvern, polițiștii au anunțat că cer de urgență o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.  

ÎMBRÂNCELI și FUMIGENE la protestul polițiștilor din fața Palatului Cotroceni. Oamenii legii cer, de urgență, o întâlnire cu Klaus Iohannis

Sursa: Vox Publica

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.