Mesaje sfâșietoare la moartea fotbalistului care a îndurerat Oltenia. Senatorul Ringo Dămureanu (AUR) a scris și el

Mesaje sfâșietoare la moartea fotbalistului care a îndurerat Oltenia. Senatorul Ringo Dămureanu (AUR) a scris și el

aprilie 5, 2021 0

Continuă să facă valuri decesul surprinzător al lui Cătălin Didu, de 43 de ani, fost jucător de fotbal la Slatina, care trăia în Craiova alături de soția și fiica lui de numai 3 ani.

Retras de curând din activitatea fotbalistică, fostul fundaș central a murit subit, după câteva săptămâni de suferință provocată de infectarea cu coronavirus.

Prietenii, familia și foștii colegi de echipă nu mai contenesc cu mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare.

„Adio, prieten drag!!! Nu-mi vine să cred…!!!”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Marinela Didu, sora fotbalistului, a mulțumit tuturor celor care au fost alături de familia lui Cătălin Didu.

”Mii de multumiri adresam tuturor medicilor, personalului medical, rudelor, prietenilor, vecinilor, colegilor, mass-mediei locale si nationale care au fost alaturi de noi si de dragul nostru frate, fiu, tată și soț exemplar, Cătălin, in cele mai grele momente ale noastre!”

Mesajul lui Ringo Dămureanu

În lunga listă de mesaje apare la un moment și cel al senatorului AUR, Ringo Dămureanu:

”Mare tristețe. Dumnezeu să îl ierte”

Dămureanu este parlamentar de Dolj, locul unde trăiește familia fotbalistului, iar mesajul său a vrut să arate solidaritate cu victimele unei tragedii rare.

Dar Ringo Dămureanu aparține unui partid care a ”produs” lideri conspiraționiști sau cu discurs iresponsabil, la loc de cinste fiind Diana Șoșoacă și George Simion.

Mulți români au murit sau au fost expuși riscului extrem de infectare cu COVID, din cauza discursului conspiraționist și a unor falși salvatori.

Este elocvent exemplul Flaviei Groșan, zisă și ”doctorița-minune” de la Oradea, care i-a făcut pe mulți să creadă că spitalul le face rău, iar oxigenul le poate provoca daune și mai mari!

Cu toate acestea, oamenii care au comentat la moartea lui Cătălin Didu nu i-au făcut reproșuri lui Ringo Dămureanu și colegilor săi din AUR.

Ei au vrut doar să fie alături de o familie îndurerată, indiferent care au fost cauzele morții unui om de 43 de ani, care a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 3 ani.

Mesaje sfâșietoare la moartea lui Cătălin Didu, adresate familiei îndurerate

Mesaj postat de Marinela Didu, sora fotbalistului de 43 de ani răpus de COVID

”Cuvintele nu își au rostul în asemenea situații. Imi pare extraordinar de rău de ceea ce s a întâmplat dar cine nu trece prin asa ceva nu va putea înțelege niciodată durerea lăsată în suflet. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE IAR VOUĂ SĂ VĂ DEA TĂRIA SĂ TRECEȚI PESTE ACEASTĂ DURERE!” (Oprescu Maria Daniela)

”Bunul Dumnezeu sa i odihneasca sufletul în vesnicia luminii ceresti! Voua sa va dea putere, sa va intareasca Domnul sa puteți sa treceti peste suferinta asta sfâșietoare!” (Lunguleac Nina)

”Nu pot să cred! Ce este viața! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere! 😪(Mihaela Olaru)

”Dumnezeule Mare, ai mila de sufletul oamenilor. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte și să-i miluiască pe cei îndurerați.” (Alla Cebotari)

”Dumnezeu să îl ierte si sa il odihnească în pace. Condoleante familiei îndurerate.” (Mihaela si Florin Gatejescu)

”Dumnezeule, nu mi vine sa cred, copilul pe care l am ținut în brațe la botezat….. 😪🙏…. Drum lin printre îngeri!” (Mihaela Badan)

”Drum lin printre ingeri, NASICULE…😪. Sa va dea Dumnezeu putere ….😪😪😪(Vergina Didu)

”Dumnezeu sa il odihneasca! Doamne, ce tragedie! Verișorul nostru drag! Nu il vom uita niciodata!” (Laviniu Enii)

”Sincere condoleanțe! Cuvintele sunt de prisos! Tristețe și durere nemărginită! ” (Daniela Miu)

”Nu pot sa cred! Drum lin suflet bland,iar Dumnezeu sa te odihneasca!” (Mia Bijan)

Cătălin Didu, 43 de ani, a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 3 ani

 

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.