”Adio, prieten drag. Nu-mi vine să cred!”. Moartea fotbalistului cu fetiță de 3 ani pune lupa din nou pe conspiraționiști

”Adio, prieten drag. Nu-mi vine să cred!”. Moartea fotbalistului cu fetiță de 3 ani pune lupa din nou pe conspiraționiști

aprilie 5, 2021 0

Zi de zi, România înregistrează victime mai mult sau mai puțin celebre ale pandemiei SARS-CoV-2, dar lumea e zdruncinată puternic de cei care susțin senini, chiar și acum, că ”virusul nu există”.

Din cauza lor și a celor care propagă mesaje conspiraționiste inclusiv pe străzi la proteste, ajung mai nou să piară chiar și oameni în toată puterea, nu doar bătrâni sau bolnavi.

La doar 43 de ani, Cătălin Didu, a pierdut lupta cu coronavirusul la spitalul din Craiova în care se afla internat, anunță stirideolt.ro.

Pompiliu Diplan, Diana Șoșoacă, George Simion – liderii protestelor care au încurajat lumea să nu ia în serios cumplita boală care ucide și tineri acum

În urmă cu câteva săptămâni, fostul jucător fusese confirmat cu COVID. 

Starea de sănătate a lui Cătălin Didu nu era deloc bună la momentul internării, dar pe parcurs se ameliorase şi apropiaţii credeau că a trecut peste faza cea mai grea.

Din păcate, nu a fost așa. Cătălin Didu a murit, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fetiță de 3 ani.

Prietenii și foștii colegi de echipă nu mai contenesc cu mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare.

„Adio prieten drag..!!! Nu-mi vine sa cred…!!!”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Marinela Didu (Facebook)

Sora fotbalistului a postat pe Facebook un mesaj emoționant:

”Mii de multumiri adresam tuturor medicilor, personalului medical, rudelor, prietenilor, vecinilor, colegilor, mass-mediei locale si nationale care au fost alaturi de noi si de dragul nostru frate, fiu, tată și soț exemplar, Cătălin, in cele mai grele momente ale noastre!”, a scris Marinela Didu.

În 2003, fostul fundaș central a venit de la Alba Iulia la Slatina, reușind să promoveze în eșalonul secund cu gruparea slătineană, pregătită atunci de antrenorul Iordan Eftimie. Fotbalistul a jucat pentru echipa din Slatina trei sezoane.

Cătălin Didu locuia în Craiova, era căsătorit și avea o fetiță de trei ani.

Vezi mai jos un mesaj dureros publicat pe rețelele de socializare de familia celui plecat prematur dintre noi.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1650302428500826&id=100005632549068

 

”Nu pot să cred! Ce este viața! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere!”, a comentat la postare avocata Mihaela Olaru, specializată în drepturile victimelor violențelor casnice/

Foto principal: stirideolt.ro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.