Miron Mitrea: ”Pentru George Maior nu e loc în politică”

Miron Mitrea: ”Pentru George Maior nu e loc în politică”

februarie 28, 2021 0

George Maior  nu se întoarce în politică, deși și-ar fi dorit. Este declarația consultantului politic, Miron Mitrea. „Nu, nu va fi așa. Nu va intra în politică niciun ambasador care se întoarce acum, cu atât mai puțin George Maior.” În cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus, Miron Mitrea a fost ferm și a avertizat că „cei care sunt băieți deștepți vor primi alt post, mai subțirel și vor dispărea la posturi acolo să-și vadă de viața lor, cei care se vor încrâncena vor dispărea ușor, ușor, din reflectoare.”

Analistul politic a subliniat că un grup important care se baza pe poziția lui George Maior în Ambasada de la Washington, în frunte cu Victor Ponta, simte că îi fuge pământul de sub picioare. A fost agitație și va mai fi, crede Miron Mitrea care a amintit declarațiile președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, privind construcția unui pol de stânga împreună cu Victor Ponta, declarație care a produs stupefacție în rândul colegilor social democrați și pe care senatorul clujean s-a văzut nevoit să o retracteze.

„Nu știu de când vorbește domnul Dâncu de Partidul Ecologist, are funcția la PSD”, a comentat Miron Mitrea. „Pentru George Maior sigur nu este loc în politică. Este cel care a pus bazele binomului de tristă amintire, de care vorbește toată lumea și nu văd niciun fel de urmare. Salut încă o dată poziția exprimată de președintele Klaus Iohannis, privind necesitatea neimplicării SRI în Justiție, chiar dacă USRPLUS vedem acum că susține exact pe dos”.

În ceea ce privește capitala în care ar putea ajunge George Maior, Miron Mitrea a arătat că deocamdată nu există o destinație certă, dar vehicularea Londrei este improbabilă, pentru care ” nu cred că mai are relațiile politice necesare”.

Sursa: Vox Publica

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.