NEWS ALERT: Mitica de la Liga mai vrea patru ani de imunitate fotbalistica

octombrie 26, 2009 0

asmiticaMitica Dragomir este, daca nu ma insel, presedinte al Ligii Profesionsite de Fotbal, de circa 15 ani si se antreneaza ain aceste zile pentru un nou mandate. Chiar cu o saptamana inainte de alegerile pentru presedintia Romaniei, floarea cea vestita a lui Jenel, Gigel, Cornel&co este chemata sa il realeaga pe Marele Conducator.
Nu ca ar fi avut contracandidati cu sanse, dar, ca sa mimeze democratia, insusi Mitica a facut marele anunt. Undeva pitit pe site-ul LPF, eventualii doritori sunt rugati pe 26 octombrie sa-si depuna dosarul cu “planul strategic de dezvoltare a fotbalului romanesc” in cel mult patru zile pentru ca de la 1 noiembrie, cu fix 15 zile inainte de scrutin, lista de inscrieri este inchisa. Probabil se considera ca fotbalul nostru este “al mai al dracu’ din toata lumea” si nu trebuie mari strategii. In sfarsit…mitica2
Argumentul suprem in favoarea lui Dragomir il reprezinta banii adusi din drepturile tv, la care se adauga cam aceeasi votanti care l-au adus la LPF in septembrie 1996. In plus, pe langa salariul lunar de 15.000 de euro, Don Corleone, judecat pentru fapte de coruptie pentru smecheriile cu terenul pe care s-a construit sediul Ligii, are nevoie de sprijinul Adunarii Generale a LPF pentru acoperirea matrapazlacurilor, pentru ca, ramas fara prieteni, risca sa devina “Mitica de la Mititica”, mai vechea sa cunostina dinainte si de dupa 1989.
Obligat sa dezvaluie la alte alegeri ca si-a luat Bac-ul la 28 de ani, chiar daca intre timp a devenit licentiat pe la vreo doua facultati, Mitica Dragomir a simplificat mult conditiile de inscriere pentru postul de sef al LPF. Ceea ce conteaza este sa fii cetean roman si sa ai sprijinul scris al unui club. Mare greseala din partea lui Mitica. Nu ar fi cinic sa-si depuna dosarul Bula de la Scornicesti? Cum care Bula? Bula din Colonesti, cel care a luat 10.000 de voturi in colegiul in care Mitica Dragomir nu a reusit sa stranga nici 500 de stampile pe numele sau la precedentele alegeri parlamentare. Dar ar mai trebui ca “oamenii de fotbal” (urasc sintagma asta!) sa aiba simtul umorului.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.