”N-am fi vrut să existe miercuri dimineață”. Anca Dragu dă primul semn de pace între USRPLUS și premierul Cîțu

”N-am fi vrut să existe miercuri dimineață”. Anca Dragu dă primul semn de pace între USRPLUS și premierul Cîțu

aprilie 18, 2021 2

”Prezența miniștrilor USRPLUS la ședința de Guvern de după demiterea ministrului Vlad Voiculescu nu a fost o cedare în fața premierului României, a fost un gest de responsabilitate”.

Asta a declarat Anca Dragu, președintele Senatului României, la interviurile Insider Politic de la Prima TV.

Potrivit ei, gestul lui Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății a fost unul ”pripit”.

”Nu am fi vrut să existe miercuri dimineața (n.r. – ziua demiterii lui Vlad Voiculescu). Dar a existat, din păcate… De aceea, noi spunem că nu putem avem încredere în premierul Cîțu, dar pe de altă parte coaliția trebuie să continue activitatea”, a spus șefa de la Senat.

”Deci vreți continuarea coaliției, dar cu un alt premier?”, a sunat întrebarea moderatorului Sebastian Zachman.

”Vrem să începem să discutăm. Conceptele de dialog, de masa discuțiilor, de negociere trebuie să existe mai des în spațiul politic. Nu e vorba de înțelegeri pe sub masă, ci de un dialog serios, cu reguli”.

”Problema e că ați făcut un anunț foarte drastic, ați spus că îi retrageți premierului Cîțu sprijinul politic, iar acum păreți că dați înapoi”, a continuat moderatorul emisiunii.

”Nu suntem ca un copil care își ia jucăriile și fuge, suntem responsabili. Dar asta nu trebuie confundată cu slăbiciunea. Suntem oameni de stat, politici, responsabili, ne copii care se supără și pleacă acasă. Dar trebuie să recunosc că violența gestului premierului ne-a mirat”, a spus Anca Dragu.

Avatar
Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
2 comments on “”N-am fi vrut să existe miercuri dimineață”. Anca Dragu dă primul semn de pace între USRPLUS și premierul Cîțu
 1. Avatar

  Olaru Ioana

  Am votat USR , dar nu am simțit că ministrul sănătății a fost susținut de echipa care l- a propus pentru funtie. Este tardiv acum când Barna a sărit că ars. Este novice in politică și are un comportament de băiețaș care nu știe ce vrea.

  aprilie 18, 2021 Reply
 2. Avatar

  Mihaela

  Trebuie îndepărtat urgent Dan Barna de la conducerea USR Plus ! Trebuie sa dispară din prim plan pt ca face numai rău partidului !
  După ce ca nu au experiența politica ,deși au pregătire si bune intenții, sunt trasi înapoi de Dan Barna si ambițiile lui politice de mărire ! Chiar nu vede ca “ poporul” nu da 2 bani pe el, personal ? Poate ca ar realiza mai multe din umbra , măcar sa nu mai fie la vedere !
  A tras in jos USR Plus , in care multi romani ne-am pus încrederea . Poate nu e prea târziu sa se debaraseze de el !

  aprilie 19, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.