NBC: Tot mai nervos, Putin își acuză oamenii de încredere. Furia lui crește pe măsura eșecului operațiunilor

NBC: Tot mai nervos, Putin își acuză oamenii de încredere. Furia lui crește pe măsura eșecului operațiunilor

martie 1, 2022 0

Vladimir Putin este frustrat de progresul lent al armatei sale în Ucraina și a atacat oamenii din cercul său apropiat, potrivit rețelei americane NBC, citând oficiali americani, relatează The Guardian.

NBC spune că actualilor și foștilor oficiali informați cu privire la această chestiune li s-a spus că serviciile de informații americane se tem că președintele rus își poate elibera frustrarea prin escaladarea războiului împotriva vecinului său.

Raportul susține că serviciile secrete occidentale au „vizibilitate bună” asupra lui Putin și, deși nu cred că este instabil mental, el a fost neobișnuit de dur cu oamenii apropiați, pe măsură ce furia lui crește față de eșecurile militare și de condamnarea acțiunilor sale la nivel mondial.

Aceste dezvăluiri vin după informația de mai devreme de la senatorul american Chris Murphy, care a postat pe Twitter câteva fragmente dintr-un briefing secret despre război.

Invazia Ucrainei de către Rusia a rămas cu întârziere datorită rezistenței locale acerbe și a multiplelor defecțiuni ale echipamentelor și logisticii rusești, potrivit informației.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.