Nea Nicu Vacaroiu si compania, va hotariti odata?

august 25, 2008 0

SENATUL ROMANIEI, ANUL DE GRATIE 2008, LUNA AUGUST
I. „Comisia juridica considera ca aprecierea probelor si posibilitatea acestora de a lamuri cauza sub toate aspectele este atributul organelor de urmarire penala si al instantelor de judecata, potrivit dispozitiilor procesuale penale si ca orice apreciere asupra legalitatii actelor efectuate de organele judiciare, indiferent din partea cui ar veni aceasta apreciere, ar aduce atingere principiului independentei judecatorilor, potrivit art. 124 al. (3) din Constitutie” – a propos de dosarele Seres si Pacuraru
II. „Materialul probator transmis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este confuz si neconcludent, fiind inserate o serie de elemente fara legatura cu speta” – a propos de dosarul Seres.
Parlamentul e legislativ sau putere judecatoreasca? Va hotariti odata? Sau macar mai diluati dracu logica aia dupa care va conduceti ca e cam tare..
Un text foarte bun pe acesta tema, de Dorin Petrisor, aici!
ps Invocarea numelor lui Videanu, Stolojan, Seculici sau Udrea in legatura cu dosarele mai sus mentionate reprezinta o miscare mizerabila sau, totodata, abila pentru marii producatori de petarde autohtone.
BONUS. Liviu Antonesei si o lucratura marca INTACT la Iasi. Aici!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.