Nu-i suport pe…

august 15, 2008 0

Spune-mi cu cine te dusmanesti ca sa-ti spun cine esti. 
Am mai scris si in Money Express ca e bine ca, periodic, sa-ti faci o lista a lucrurilor pe care nu le mai suporti. Azi m-am gindit sa incep o lista ultrasubiectiva a figurilor pe care nu le mai suport pe net, la tv, prin ziare. Eu pun cinci asa aproape aleatoriu (ce mi s-o fi imprimat recent in ultimele zile, ore) pentru ca, sa fim seriosi, ma scot din minti mii de figuri. si astept de la voi.
– Adrian Nastase – pentru infinitul tupeu. Nastase e un bun turnesol care scoate in evidenta prostia parlamentara. Deci rolul sau e oarecum pozitiv. Dar reactia pe care o am cind il vad imi aminteste doar de momentele cind unul zgirie o tabla cu o sirma.
– Hugh Hefner – un batrin libidinos care tot incearca sa ne convinga ca e un rafinat decadent. Nu esti asta, Hugh. (L-am vazut recent aici si m-am bucurat ca afacerea i s-a micsorat, asa se explica prezenta lui in lista)
– Ion Cristoiu – se da socialist, un dezinteresat idealist si lucreaza cu norma intreaga sa spele la voiculescu si ai sai. Ma ucide chestia asta cu stinga de Antena 1 (l-am vazut intr-o poza la Londra linga Marx). N-a scris vreodata un rind socialist autentic, a facut bani cu lopata cu tabloidal de dimbovita ( si i-a cheltuit pe timpenii), iar acum face mercenariat si consiliere politica cu aparenta de endependent. BONUS Mai sint doi care imi zgiriie retina: adronic si bogdan teodorescu, dar astia macar taie chitanta cu stampila de consilier imprimata.
 – Stolojan – un umanoid ciudat despre care spun altii ca e bun, dar e imposibil de demonstrat. Eu vad un lunatic cu limbaj de lemn, un soi de Forrest gump care, probabil, a mincat kriptonita de la RAFO. Lasati-ma, nene.
 – Ammy Winehouse – daca mai vad o stire cu tipa asta cum ca a fugit de la dezintoxicare, arunc monitorul pe geam
Voi reveni periodic cu astfel de incercari de anger management. Astia m-au enervat in ultimele zile, e un top fluctuant, incerc sa tin o bursa a enervantilor. O explozie controlata de subiectivism e benefica uneori. Enjoy.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.