Nu m-am putut abtine cu GDS

martie 26, 2007 0

 

Am in continuare convigerea ca problema sediului GDS este o tema importanta; prin implicatii si prin eventualele consecinte. Saptamina trecuta, am avut o postare pe blog; reactiile pe care le-a stirnit aceasta m-au determinat sa insist asupra ei. Am facut-o astazi, intr-un editorial mai mare publicat si in editia tiparita a “Cotidianului”.

Imi mentin ipoteza de lucru: ce li se intimpla acum “gedesistilor” e consecinta atitudinii lor transante vizavi de situatia politica la zi; nu e vorba nicidecum despre cine stie ce reparatie morala si imobiliara (cu atit mai mult cu cit beneficiarul plecarii celor de la GDS din sediul de pe Calea Victoriei este o fundatie destul de obscura).

Din cite stiu eu, mai e o mica sansa pentru ca GDS sa nu fie evacuata de pe Calea Victoriei; la fel, nici Revista 22. Sansa se numeste – unii dintre dumneavoastra poate ca zimbesc deja! – Traian Basescu. Presedintele poate retrimite la Parlament pentru a fi reanalizata Ordonanta de Urgenta ale carei urmari ar fi cele enuntate mai sus. Poate ca va fi, pina la urma, de bine. Eu unul, asa sper.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.