O "curva" in PSD: Mircea Geoana?

iulie 21, 2008 0

Intr-una din rarele sale iesiri publice mai consistente, Ioan Rus – pilon de baza in, de acum, fantomaticul Grup de la Cluj – readuce in discutie intr-un interviu publicat de Ziua de Cluj ideea „barbatiei” in PSD. Facind referire la „creatia” clujenilor, Mircea Geoana – ajuns, intre timp, un tradator euforic al idealurilor „clujene”! -, domnul Rus spune in felul urmator: „Am aflat ulterior că Mircea Geoană se afla joi în Cluj. Dacă era bărbat, venea la Conferinţa Judeţeană. El ar fi avut de făcut un decont cu fiecare dintre cei care erau prezenţi la conferinţă, care au crezut îl el şi l-au primit de fiecare dată la Cluj cu tot respectul şi consideraţia datorate unui adevărat lider. în acest moment nu îi datorăm şi nu ne mai datorează nimic„.
I. Rus a mai adus in discutie aceasta tema in urma cu aprox. 3 ani, atunci cind a spus rasunator ca „trebuie sa separam in PSD barbatii de curve”.
Daca luam cele doua afirmatii de mai sus drept premise, ma tem ca pentru Mircea Geoana concluzia nu va fi deloc una magulitoare 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.