O LICHEA!

august 2, 2009 0

E o marca inregistrata a lichelismului, o LICHEA de prima liga.
Stiu ca…stiti despre cine e! Vi’l arat indata!
Dar va mai spun si eu, inca o data, ca sa nu uitati despre cine este vorba. Si sa spuneti mai departe, cit mai des, cit mai multor oameni ca insi precum cel pe care o sa vi-l arat in fot mai jos e asa cum e – o lichea, adica! – si nu altfel.
Pe de alta parte, pe masura ce se apropie alegerile din toamna acestui an, vom vedea tot mai multe lichele de prima clasa. Scoase din joben, scoase din palarie, scoase de pe mineca sau de la reverul diversilor protectori. Lichele trimise in misiune! Lichele sub acoperire! Lichele gata sa sfisiie, sa loveasca; lichele isterice, dirijate si, nu de putine ori, bine remunerate!
Sint sigur ca va fi si o toamna a lichelelor! Ceea ce imi doresc este ca aceasta toamna sa fie si una IMPOTRIVA lichelelor!
Cel despre care vorbeam mai sus cind spuneam ca o sa vi-l arat indata e:
paunescu
PS. la inceputul anilor 90, lichelele au impins in afara tarii multi tineri care aveau atunci virsta mea (30-35 de ani). au fost atunci sufocati, dezgustati, infrinti de lumea pe care le-au intins-o in fata lichelele si protectorii lor. Ar fi pacat sa cedam acum in fata asaltului lichelor editia 2009! Ar fi pacat pentru Romania pe care ne-o dorim! Ar fi pacat sa plecam, sa ne aplecam capul, sa cedam! Nu va fi usor, dar nu trebuie sa ne fie frica!
PS2. Am scris o versiune I a acestui text pe care am postat-o, cum fac de obicei, pe blog. A aparut, asa cum nu s-a mai intimplat niciodata, trunchiata, cu textul oprindu-se la mijlocul frazei. Asta, desi texul integral fusese salvat de mine. Probabil ca am apasat eu pe vreun buton gresit 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.