O zi specială

septembrie 28, 2009 0

Luni 28 septembrie e o zi speciala pentru mine. Dupa mai mult de 20 de ani de pasiune inchinata activ raliurilor (pilotez in Campionatul National din 1992), am sansa sa particip in Campionatul Mondial la etapa din Spania.
Pazea Loeb, Hirvonen si Solberg! Vin baietii din Romania!
Deja faptul ca am fost admisi pe lista de strat alaturi de copilotul si prietenul meu Victor Ponta este senzational. Apoi, dispunem de o masina de ultimul racnet in categoria 2 roti motrice, Renault Clio R3 Maxi Evo 2009 (mai multe despre masina pe www.autonovo.ro).
Desigur, nu suntem visatori, e ca si cum Steaua ar juca cu FC Barcelona. Speram insa intr-un rezultat decent si o experienta frumoasa.
Apoi, daca trece criza, ne vom intoarce la anul.
Pana atunci puteti urmari rezultatele noastre in timp real pe site-ul oficial www.wrc.com, cu incepere de vineri 2 octombrie.
Daca voi avea o conexiune de internet in cartierul general de la Salou, Spania, va voi tine la curent, daca nu, detalii la intoarcere!
Pana atunci, insa, ne-ar prinde bine sa stim ca o parte din energia pozitiva a iubitorilor de masini se indreapta spre noi. Va multumim!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.