Olguța Vasilescu ia fața altor primari și oferă teste gratuite PCR în Craiova

Olguța Vasilescu ia fața altor primari și oferă teste gratuite PCR în Craiova

ianuarie 14, 2022 0

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, vineri, printr-o postare, că cetăţenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, 14 ianuarie 2022, gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova.

Testarea GRATUITĂ pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, până pe data de 1 martie 2022, între orele 07:00 şi 19:00, fără programare prealabilă, şi există posibilitatea ca aceasta să se prelungească şi în luna martie.

Testarea GRATUITĂ pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, până pe data de 1 martie 2022, între orele 07:00 şi 19:00, fără programare prealabilă, în ordinea sosirii la sediul spitalului din Calea Bucureşti nr. 64, anunţă primarul Craiovei.
Perioada de testare gratuită pentru cetăţeni poate continua şi după 1 martie 2022, în funcţie de contextul epidemiologic.
Rezultatele (exclusiv în limba română) vor fi disponibile pe suport de hârtie la poarta unităţii sau electronic, pe o adresă de e-mail, în termen de maximum 24 de ore de la testare, în funcţie de numărul de solicitări.
Astfel, Primăria Craiova, prin Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş, se implică şi mai mult în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus şi vine în întâmpinarea nevoilor craiovenilor privind testarea la Covid-19, precizează anunţul citat de News.ro.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.