Oprescu ii da un cap in gura lui Gusa. De ce nici o reactie?

mai 27, 2008 0

Sincer, nici eu nu am constientizat formula pe care o voi reproduce imediat. Marti, cineva mult mai atent si mai experimentat decit mine mi-a atras atentia asupra ei, mirindu-se, pe buna dreptate, ca nimeni nu a avut nici o reactie de indignare la citirea acestei expresii.
Asadar, luni, in EVZ, interviu cu candidatul „independent” (a propos de asta, de „independenta” lui S.Oprescu, e un mister pentru mine cum de adversarii sai nu au exploatat aceasta gogornita evidenta). Aici, il veti integral!
Pasajul cu pricina: „I-am spus şi lui Guşă: nu umbla cu chestia asta, că ţi-o dau odată, îţi dau un cap în gură şi am terminat acolo cu toate astea. ” . Doctorul adauga, e drept, „sigur, moral, nu… Ca să vorbim aşa, între prieteni, între băieţi adevăraţi.”, dar orisicit.
Problema e urmatoarea: cind A Pavelescu a fost facut „avocatul ala mic cu capul mare” presa – la unison – a explodat, pe buna dreptate, si a condamnat excesul de limbaj al sefului statului.
De ce la SOprescu o formulare de aceeasi calitate joasa – dar, in fond, mult mai violenta decit cea facuta de T Basescu – nu trezeste nici macar o reactie de indignare care sa se auda? Nici macar una singura! De ce, oameni buni?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.