Orban, trădat de Nelu Tătaru? Trei organizații județene ar trece de partea lui Cîțu, în lupta pentru șefia PNL

Orban, trădat de Nelu Tătaru? Trei organizații județene ar trece de partea lui Cîțu, în lupta pentru șefia PNL

iunie 7, 2021 0

La puțin timp după ce și-a anunțat intrarea în cursa pentru funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu a început să facă valuri în partid.

Inițial, actualul lider liberal în funcție părea stăpân pe situație și nu arăta că se teme de concurența cu actualul premier.

”Avem în față o competiție frumoasă, avem în faţă o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele și proiectele fiecăruia dintre candidaţi, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică și capabil să asigure buna guvernare”, comenta recent liderul PNL și președinte al Camerei Deputaților, întrebat fiind ce spune despre anunțul lui Cîțu de a-l concura la congresul partidului din luna septembrie.

Nelu Tătaru arată noua sa direcție în PNL

Dar între timp lucrurile par să se complice pentru Ludovic Orban.

Astfel, trei organizații PNL ar trece de partea premierului Florin Cîțu.

Este vorba despre organizațiile de la Vaslui, Timișoara și Constanța – acestea ar urma să își anunțe susținerea pentru premier în perioada următoare, potrivit stiripesurse.ro.

La Vaslui, lovitura este cu atât mai mare cu cât președintele organizației, Nelu Tătaru, a fost ministru în guvernul Orban.

Potrivit unor informații, și alte organizații urmează să își anunțe în perioada care urmează susținerea pentru Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.