Parisul în extaz. Messi a semnat deja cu PSG și va juca în premieră la altă echipă decât Barcelona

Parisul în extaz. Messi a semnat deja cu PSG și va juca în premieră la altă echipă decât Barcelona

august 10, 2021 0

Ruptura lui Messi de Barcelona a dezamorsat explozia bucuriei pe străzile din capitala Franței, la doar două zile după ce a provocat tristețea unei lumi întregi, în special a fanilor Barcelonei.

Lionel Messi este deja noul jucător al Paris Saint-Germain, după plecarea sa traumatizantă de la clubul catalan.

Fotbalistul argentinian a închis acordul pentru încorporarea sa la clubul parizian și semnează pentru două sezoane și un al treilea opțional.

Messi va fi supus unui examen medical la clubul capitalei astăzi și va fi prezentat mâine, miercuri, anunță ziarul catalan Sport.

La Paris aveau deja totul pregătit pentru a-l prezenta pe Leo într-un mod grandios și vor putea face acest lucru în doar câteva ore.

Nasser Al-Khelaïfi a făcut tot posibilul pentru a semna cu fabulosul număr „10” și s-a mișcat repede după ce Barça a anunțat oficial că se disociază de Leo Messi, în urmă cu doar câteva zile.

Vedeta argentiniană va întâlni acum vechi cunoștințe în vestiar.

Messi și Ramos, pe când se ciocneau pe axa Barcelona-Madrid

Messi va împărți terenul cu Sergio Ramos, cu care s-a contrat de multe ori când acesta din urmă juca la Real Madrid, și el un nou transfer-surpriză al PSG, semnat în această vară.

De asemenea, se va întâlni din nou cu prietenul său și fostul coechipier de la Barcelona, Neymar.

În echipa lui Mauricio Pochettino, fostul Blaugrana îl cunoaște bine și pe antrenor, precum și fotbaliștii argentinieni Paredes și Di María și italianul Marco Verratti.

PSG, cu Messi, Neymar și Mbappé în tridentul de atac, va forma una dintre cele mai înfricoșătoare echipe din lume și aspiră la toate titlurile în acest sezon.

Ultimul pas într-o piață de transferuri foarte ocupată, cu semnături spectaculoase precum Sergio Ramos, Donnarumma, Hakimi sau Wijnaldum, a fost să înscrie cel mai bun fotbalist din lume și din istorie.

La Paris au deja noua lor vedetă. Turnul Eiffel așteaptă să se lumineze acum cu chipul lui Leo.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.