Parlament. 13 din 14?

octombrie 26, 2009 0

14 e numarul ministrilor propusi de cabinetul Croitoru. Toti vor merge, pe durata a trei zile, sa fie, mai intii, audiati in Parlamentul Romaniei, in comisiile de specialitate. Dupa asta, teoretic, saptamana viitoare (probabil miercuri) vom avea vot in plen asupra cabinetului propus de premierul desemnat.
De data asta insa, dupa toate semnalele, vom avea audieri in Parlament ALTFEL decit au fost ele pina acum. Mai dure si, poate, mai adevarate – nu, ca pina acum, mai degraba formale.
Pesedistii mai ales au promis ca se vor ocupa in mod special de greii din PDL. E insa de asteptat ca nici numele noi propuse si asumate de Lucian Croitoru nu vor avea viata usoara in fata unei majoritati transparente, dar si insetate de revansa politica.
Gurile rele spun ca, in comisii, 13 din 14 ministri vor primi aviz negativ. Cel care va avea trecere ar urma sa fie Bogdan Aurescu, omul cheie in procesul recent de la Haga si, la inceputul carierei cel putin, unul din oamenii de incredere ai lui Adrian Nastase.
Deci, 13 din 14?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.