Patriarhia loveste civilizat gay-ii. Dar aplica un cot si antigay-lor

mai 25, 2009 0

Foarte interesant comunicatul Patriarhiei din acest weekend. Multumesc pretinului Dan Duca pentru ca m-a tras de mineca. Avem in acest comunicat o traditionala smetie data homosexualitatii, dar si o foarte noua si interesanta lovitura la adresa organizatiilor care au manifestat impotriva Gay-lor.
 Patriarhia nu e de acord cu folosirea Dealului Mitropoliei ca  rampa de lansare pentru rachete profamilie. Asta chiar e ceva nou si misto. Daniel uimeste din nou.

Patriarhia Română a luat act cu surprindere de hotărârea Primăriei Generale a Capitalei de a aproba organizarea la baza Dealului Mitropoliei, în zilele de 22 – 23 mai 2009, a două manifestaţii publice de către mai multe asociaţii şi organizaţii care funcţionează fără binecuvântarea Sfântului Sinod şi urmăresc doar propria lor imagine şi publicitate.

Prin această decizie, factorii responsabili din Primăria Generală a Capitalei, fără să respecte libertatea Cultelor cu specificul lor religios, paşnic şi solemn, dovedesc că nu înţeleg incompatibilitatea manifestaţiilor zgomotoase de stradă cu spiritul de rugăciune, reculegere, pelerinaj şi evlavie de pe Dealul Mitropoliei, destinat doar organizării de ceremonii religioase.

Pe de altă parte, Patriarhia Română consideră inoportună orice manifestare publică prin care sunt negate direct sau indirect identitatea, integritatea şi demnitatea familiei creştine tradiţionale şi valorile etice şi morale ale societăţii. Astfel de manifestări, străine de tradiţia bimilenară a poporului român, nu fac altceva decât să creeze tulburare şi confuzie în detrimentul familiei şi al societăţii româneşti actuale.

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.