Patriciu la persoana a treia. UPDATE: si Geoana!

octombrie 25, 2009 0

„Dupa parerea lui Dinu Patriciu, Mircea Geoana ar putea sa fie un prim-ministru” – declaratia ii apartine chiar lui Dinu Patriciu. Care si-a argumentat evaluarea: Geoana e un fel de TBlair; in plus, e cam liberal, e mai degraba liberal decit social-democrat pt ca nu ar avea cum sa fie altfel de vreme ce a stat atita timp la Clinton si la Bush.
Mda! E un punct de vedere cu care nu e musai sa fim de acord 🙂
Ceea ce e inedit in exprimarea dlui Patriciu e faptul ca, pentru prima data in public dupa stiinta mea, domnul Patriciu vorbeste despre sine la persoana a treia. Ce va urma, cum isi va spune? „Domnul Dinu Patriciu e de parere ca…”.
Altfel, Crin Antonescu nu e de acord cu Dinu Patriciu:

Evaluarile pe care Dinu Patriciu le-a facut aseara in cadrul unei emisiuni sunt pur personale si ma detasez de ele. Niciodata n-am sa-l consider pe Mircea Geoana ca pe Tony Blair si niciodata n-am sa consider ca Mircea Geoana a facut politica in compania lui Bush si Clinton

P.S. Geoana a fost intoxicat!
PS2. Iata, si Mircea Geoana vorbeste despre el la persoana a treia – „Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi””. Ce s-o fi intimplat cu oamenii astia? In plus, tot dl Geoana – nu doar ca e destept (cum ar spune Ion Iliescu), dar e si modest – „Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii. Am destule acasa, nu mai am unde sa le pun. Cand ma duc sa ma vad cu presedintele american, cu presedintele rus, cu cel chinez, cu cancelarul german, ma duc sa vorbesc de atragerea de investitii si de crearea de locuri de munca”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.