Paul Ciuci (COMPACT): “I wanna know what love is”

Paul Ciuci (COMPACT): “I wanna know what love is”

martie 5, 2021 0

Fondatorul celebrei trupe muzicale COMPACT se declară public dezamăgit de modul în care unii semeni tratează soarta viețuitoarelor de lângă noi care ne fac viața mai frumoasă. În unele postări pe pagina sa de socializare, Paul Ciuci îi avertizează pe cei care nu respectă dragostea pentru animalele de companie că nu vor avea în el un aliat, dimpotrivă.

Postarea lui Paul Ciuci despre dușmanii animalelor

”Bună dimineața, prieteni!După X-trem de mulți ani, am ajuns la concluzia sinceră că animalele merită o rasă mai bună decât oamenii!

Stiu de asemenea că am foarte mulți prieteni care împărtășesc aceleași convingeri ca și mine. Dar mai știu că sunt unii care bântuie prin spațiul virtual doar pentru a fi “gigi contra”.

Așadar: pentru toți cei care simtiți că vă încearcă o senzație neplacută de prurit cutanat și să îmi puneți în continuare întrebari gen: “de ce iubesti cățeii? de ce nu realizezi că “haitele ataca” și sunt un pericol pentru omenire…, vă spun doar atât: ai o atitudine de grobian, netolerat!

Iar cei care dorm pe ei fără să ia apărarea celor care NU scot un cuvânt, dar vă iubesc mai mult decât pot spune cuvintele, zic “decât”; vă rog să vă abtineți de la comentarii, la mine pe pagină!

Pe spatiul dat de Zucky postez doar ce cred eu că merită să spun, nu vă place? La toți “naysayers“ vă sugerez : “I wanna know what love is.”

Nu vă rupeți din timpul liber! Vă ajută Google și apoi e pe Youtube. Vă relaxează, vă calmeaza. Xanax.🤟

Sursa: Facebook/Paul Ciuci

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.