Permietru de securitate mărit la Crevedia. O cisternă s-ar fi încălzit la peste 50 de grade

Permietru de securitate mărit la Crevedia. O cisternă s-ar fi încălzit la peste 50 de grade

august 30, 2023 0

Surse au declarat pentru Realitatea PLUS că autoritățile ar fi extins perimetrul de securitate din jurul stației GPL din Crevedia, după ce temperatura din interiorul unui rezervor ar fi depășit 50 de grade. 

La Crevedia situația este în continuare tensionată, perimetrul a fost mărit pentru a se evita un nou accident, iar pompierii încă intervin pentru răcirea cisternelor. O parte dintre sinistrați au fost cazați la căminul cultural, însă oamenii se plâng că nimeni nu a venit să-i întrebe dacă au nevoie de ajutor.

Perimetrul de siguranță  a fost mărit, asta pentru că cisterna a ajuns la aproape 50 de grade. Azi ar trebui să fie golită această a treia și ultimă cisternă. Asta fac acum la fața locului pompierii și cei de la CBRN. 

Procurorii DNA – Secția militară ridică acte de la ISU Dâmbovița. Perchezițiile vin ca urmare a neregulilor care au dus la exploziile de la Crevedia. Descinderile au loc după ce s-a descoperit că echipamentul pompierilor nu a rezistat la temperaturi mari, iar salvatorii au fost răniți de căștile care s-au topit.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.