Personajele Adrian si Nastase

februarie 8, 2009 0

Dl Nastase inventeaza un personaj numit „Basescu&Boc” („Iata de ce am crezut mereu ca regula respectiva trebuie aplicata “pana la capat”, cum ii place sa spuna personajului Basescu&Boc.”). Sintagma – care are toate datele sa prinda si la „o anumita parte a presei” – e repetata de mai multe ori in aceasta postare care merita sa fie citita pentru caracterul sau „instructiv”.
Exercitiul de imaginatie pe care il propune dl Nastase poate fi contagios.
In fond, nimic nu ne opreste sa il ducem mai departe. Si sa vorbim, de pilda, despre personajele Adrian si Nastase. De pilda, personajul Adrian vrea justitie adevarata si stat de drept, in vreme ce personajul Nastase se ascunde in Parlament ca intr-un buncar de frica justitiei.
Ne serveste mingi la fileu in aceasta directie si dl Geoana, aflat la rindul sau intr-o forma foarte buna in Dolj, in acest week-end. Mircea Geoana saluta gestul de „om matur si responsabil” facut de dl Nastase vineri cind a dat declaratia in care a afirmat ca le va cere colegilor sa il trimita in fata justitiei. Putem specula asa: Adrian este acum „matur si responsabil”, iar Nastase, cel care a fugit ani buni de mina justitiei, a fost, dimpotriva „imatur si iresponsabil”.
Ce spuneti?
PS Marcel Tolcea despre „hutzpah” si Adrian Nastase. De tinut minte!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.