Portocala mecanica ruginita

noiembrie 18, 2009 0

Stiam cu totii ca exista postaci care isi executa meseria la comanda, care debiteza cele mai inepte si stupide replici acolo unde te astepti mai putin, tradand astfel o stupiditate infioratoare.
De obicei, pe acestia cu greu ii poti lua in calcul – cel mult te amuza furia lor oarba si retarda. O problema mai serioasa devine atunci cand simpatizantii portocalii, ca si cei rosii sau galbeni de altfel, care nu sunt platiti, ajung sa scrie din convingere fara argumente.
Asa cum membrii partidului portocaliu au ajuns sa isi piarda cumpatul in ultimele zile, sa plece din emisiuni cu lavalierele atarnand dupa ei, sa racneasca la colegii din platou, sa vorbeasca singuri peste toti ceilalti invitati si sa jigneasca intr-un mod fara precedent, la fel si sustinatorii portocalii fara carnet de partid, din mediul online, au devenit tot mai isterici si irationali.
E suficient sa cititi comentariile care insotesc orice articol critic la adresa partidului democrat liberal. La cele care il ataca pe Traian Basescu, furia si determinarea postacilor de serviciu portocalii capata accente virulente, unde prostia si dementa se impletesc intr-un amalgam distrugator.
In aceste zile nebune, as fi tentat sa cred ca singurii cititori si comentatori neangajati politic ai textelor noastre suntem doar noi insine.
Portocala mecanica a inceput sa stranga tot mai multa rugina la incheieturi, pentru ca insusi primul lor reprezentant a obosit si se misca tot mai greu. Replica i-a ramas la nivelul anilor ’90, iar deconturile pe care le are de facut pentru ultimii cinci ani il sufoca si il imping spre izolare sau in studiourile unde, de obicei, vorbeste singur fara a fi prea mult incomodat de intrebari.
Suma tot mai mare a problemelor lui Basescu ramase fara raspuns din timpul celor cinci ani se deconteaza automat singure. Lipsa raspunsurilor la aceste probleme este inclocuita tot mai des prin alte si alte atacuri paralele cu intrebarile.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.