Portofel cu 1000 de euro restituit unui cetăţen finlandez. În România

iunie 16, 2009 0

„Un cetăţen finlandez şi-a recuperat, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, portofelul pierdut într-un mijloc de transport din Bucureşti.

În data de 15.06. poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Aeroport Henri Coandă au fost sesizaţi de către o persoană, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul aeroportului, că în autobuzul de linie ce face legatura cu municipiul Bucureşti, a găsit un portofel pierdut. În portofel se aflau peste 1.000 euro, un card bancar, precum şi un permis de conducere eliberat pe numele unui cetăţean finlandez. Poliţiştii de frontieră au contactat ofiţerul de legatură de la Ambasada Suediei, reprezentant pe zona Scandinavia, care a efectuat demersurile necesare pe lângă reprezentanţa diplomatică a Finlandei din Bucureşti, pentru identificarea persoanei. Ca urmare a demersurilor efectuate, poliţiştii de frontieră au reuşit să contacteze persoana în cauză, cetăţeanul finlandez Mikael P., în vârstă de 27 ani, şi în aceeaşi zi s-au întâlnit cu acesta, restituindu-i portofelul cu bunurile pierdute. Cetăţeanul finlandez le-a multuţmit poliţiştilor de frontieră pentru sprijinul acordat.

Ce au făcut poliţiştii de frontieră nu prea mă interesează, e în fişa postului, despre cel care i-a sesizat e de vorbit. Am încercat să dăm de el, în fond, cineva care nu bagă în buzunar 1000 de euro e un mic erou într-o ţară cu oameni săraci şi pofiticioşi ca românii. Am aflat doar că e o femeie şi că e angajată la aeroport. Nici un nume, nici o pretenţie de recompensă. Felicitări, doamnă!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.