Postaci prostanaci

noiembrie 19, 2009 0

De vreo 10 zile, cei mai activi si mai agresivi postaci de partid sint cei de la PSD.
Daca pina acum aflam despre Antonescu ca e „drept, vertical, etc”, acum aflu cam aceleasi lucruri de la postacii pesedisti. Dar despre Geoana, de data asta. Pe blog nu se vede, pentru ca sterg si aceste zeci de mesaje cu mult spor.
Pentru acesti postaci am un mesaj succint: sinteti niste prostanaci! Daca nu ati inteles prea bine ce am spus, va repet: sinteti niste prostanaci!
P.S. Pentru exemplificare iata un model de postare de prostac, o postare pe care am primit-o ieri de foarte mult ori:

• Greva de la Metrorex a fost provocată de Radu Berceanu. Nu este prima dată când actualul ministru declanşează haosul la Ministerul Transporturilor. Solicităm ministrului Radu Berceanu cât şi candidatului Traian Băsescu să nu transforme dificultăţile bucureştenilor în pretext de atacuri politice.
• De asemenea, solicităm sindicaliştilor de la Metrorex să dea dovadă de înţelegere şi de realism, să-şi reia activitatea şi să asigure transportul public de călători. Un guvern demis şi un peşedinte în campanie electorală nu sunt capabili să rezolve problemele lucrătorilor de la metrou.
• Traian Băsescu este obligat să răspundă acuzaţiilor cu care se confruntă în cazul Omar Hayssam: unde sunt cele 4 milioane de dolari care au dispărut pe ruta Bucureşti – Bagdad, de ce a negociat Traian Băsescu cu răpitorii, deşi statele NATO nu negociază cu teroriştii, de ce a condus ancheta în cazul Omar Hayssam şi a dat dispoziţii Procurorului General?
• La fel de grav este faptul că Traian Băsescu a declarat ieri că „este probabil pentru prima dată când serviciile secrete nu se amestecă deloc în procesul electoral”. Din declaraţia lui Traian Băsescu reiese că serviciile secrete au lucrat pentru PDL în alegerile din 2004-2009.
• Mircea Geoană a acceptat invitaţia Academiei de Studii Economice, de a participa la o dezbatere pe teme economice, alături de ceilalţi candidaţi.
Negativ Traian Băsescu: taxe şi şomaj
Deşi 800 de români îşi pierd zilnic locul de muncă, Traian Băsescu vrea trimiterea în şomaj a 300.000 de oameni şi cere creşterea TVA.
1. Traian Băsescu a declarat că doreşte majorarea TVA, ceea ce va duce la creşterea tuturor preţurilor cu cel puţin 5%. Cei mai afectaţi vor fi pensionarii, familiile cu venituri modeste şi oamenii din mediul rural. Traian Băsescu aruncă această criză în spatele celor săraci.
2. Traian Băsescu a cerut disponibilizarea a 20% din angajaţii din sistemul public. O astfel de măsură nu numai că produce efecte sociale considerabile, dar este greşită din punct de vedere economic. Lui Traian Băsescu nu-i pasă de cei care au familii de întreţinut şi rate de plătit.
3. 800.000 de oameni îşi pierd zilnic locurile de muncă. Creşterea şomajului a fost accelerată de criza politică declanşată şi întreţinută de Traian Băsescu. Traian Băsescu este aliatul şi nu inamicul şomajului.
De ce Mircea Geoană?
• Este singurul candidat care îl poate învinge pe Traian Băsescu.
o Popularitatea lui Mircea Geoană a crescut cu 15% din aprilie, în timp ce Traian Băsescu a scăzut aproape 30%.
o În acest moment, există doar doi candidaţi care contează în cursa pentru Cotroceni: Mircea Geoană şi Traian Băsescu. Oamenii trebuie să aleagă raţional şi să voteze candidatul cu cele mai mari şanse de a-l învinge pe Traian Băsescu.

Asadar, inca o data: sinteti niste postaci prostanaci!
P.S. Despre mecanism!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.