Poza cu Iohannis elev. Lista mesajelor de neam-prost și dovada că România nu se face bine curând

Poza cu Iohannis elev. Lista mesajelor de neam-prost și dovada că România nu se face bine curând

iunie 1, 2021 4

Președintele a publicat pe paginile sale de socializare o poză din adolescență, de Ziua Copilului, cu mesajul ”Amintiri din copilărie”. În fotografie, Klaus Iohannis apare sobru și ușor încrâncenat, ceea ce a scos din nou la suprafață ceea ce are mai rău această nație din oameni.

Deși majoritatea mesajelor sunt de felicitări și apreciere – cum era și firesc la o astfel de ocazie dedicată copiilor -, există totuși un mare val de comentarii care nu au nicio legătură nici cu poza, nici cu momentul și cu nimic altceva în afară de ură.

Am făcut mai jos o selecție a acestor mesaje insuportabile, care ne arată fața urâtă a României, cea care ne trage înapoi de mai bine de 30 de ani și care a alungat milioane de români buni din țară.

Toate aceste comentarii de neam-prost ne arată fața hidoasă a libertății de exprimare, pe care o vedem și la protestele ”șoșocare” anti-mască, și la îndobitocirea antivaccinistă, și la sub-cultura fake news, și la gâlceava din societate, și la ura dintre oameni la tot pasul (pe stradă, în autobuz, între vecini, în politică etc.).

Selecția mesajelor de neam-prost la postarea cu Iohannis-adolescent

 

Lacatus Florin

Ce privire de psihopat! 🖕Werner

Andrei Istrate

When man meets machine. Werminator!

Mihai Olosutean

Comentariile de aici demonstrează nivelul de cultură al României. Și ne mirăm de cum ne văd străinii. Văd și ei ce se arată…

Ciprian Chirac

Alte vremuri… Ce versiune rulați atunci, Windows NT? Lipseau driverele video, presupun, asta ar explica poza alb negru.

Alex Gabriel

De mic erai mahnit asa rau

Alex Gabriel

De mic erai mahnit asa rau

Mazareanu-Savu Mihai

Ce privire diabolica )) de pe atunci se știa ca o sa fiți președintele României

Sorin Mld

Terminator ai fost de mic.

Sorin Mld

Terminator ai fost de mic.

Stoichescu Bogdan

Cand ieseai prin parc, iti aruncau porumbeii paine…

Sergiu Bica

Ce privire satanica aveai de mic

Gabi Pletea

Proastă copilărie ai avut băi cap de lemn….

Constantin Marian

Vaai Domn’ Președinte, ce moaca de copil molestat aveti. Să înțeleg că ați rămas cu sechele din copilărie de ați ajuns sa vindeți copii și să terorizați o națiune. Acum va înțeleg de ce sunteți atât de nenorocit, v-au nenorocit alții în tinerețe și ați rămas defectat, nu v-ați mai revenit. Sincere păreri de greata !

Lotrea Diana

Se vede ca ati fost un copil frustrat si nefericit! Poate daca erati fericit, lucrurile ar fi stat altfel si la maturitate….poate si Romania avea chipul unui om fericit…

Soare Radu

Omul asta cred ca s a născut supărat și crispat :))), cred ca atunci ii scriau softul 😂😂😂

Serban Veronica

Privirea spune tot 🙈
Motoflete de mic 😂😂

Sebi Olaru

Mutră de golf 3 aveai 😂😂😂

Bogdan Alexandru

Robot de pe atunci! Nu pricep cum de ai reușit sa ți la secret tehnologia atâta timp!
Robo zâmbește doar când amenință!
D-zeule, cu ce am greșit sa avem asemenea specii președinți? Un turnător și meditator mediator!

Cristinel Schumann

Ce privire de răutate 😂🤣😂🤣 aici aveai par în nas

Crystynnel Cryssw

Dar urât mai erai mă! Cine te-a enervat atunci?

Alex Andru

Zici ca esti de la casa de copii Fericirea🤣🤣🤣

Razvan Vaganu

Trebuia să pui în poză copiii tăi! Dacă nu ai….atunci să pui poze cu copiii pe care i-ai trimes peste graniță…,,(d-le translator)”…!

Postarea lui Klaus Iohannis cu imaginea din adolescență

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
4 comments on “Poza cu Iohannis elev. Lista mesajelor de neam-prost și dovada că România nu se face bine curând
 1. Avatar

  Ion Valciu

  Suntem napaditi de buruieni sau poate, ne simtim precum graul sufocat de maci. Daca macii sunt flori, asa cum se cred cei ce comenteaza cu brutalitatea mintii lor bolnave ne-avand nicio opreliste in scursura cuvintelor lor atunci, mare pacat pe acest „popor de idioti” cum il socotea un mare ganditor roman. Pacatul implinirii lui in rau.

  iunie 1, 2021 Reply
 2. Avatar

  Erdos Carol

  Nu ma mir traim intr-o tara cu o majortate a populatiei ne educata precum sunt si cei mai multi ce conduc astă tară. Deci cum e turcu e si pistolu, zice proverbul

  iunie 1, 2021 Reply
 3. Avatar

  Doina

  Toti cei manati de URA si de PROSTIE nu pot fi decat niste persoane psihopate si / sau niste neamuri proaste. De la asemenea persoane…CE pretentii sa ai? Sa aprecieze inteligenta, bunul simt, educatia, eleganta (in purtare si in vorbire)..etc…?!
  Aceste persoane jalnice NU pot aprecia decat „calitatile” pe care le au ele insele: vulgaritatea si marlania.

  iunie 2, 2021 Reply
 4. Avatar

  Ana POPA

  Ce nesimtire,,,,,Ce ura diabolica ,,Cum isi permit acesti nesimtiti sa dea cu bata.n balta sa stropeasca uint cu noroi un om de o asa valoare ?? Pai astia totii sint pleava societatii in care se balacesc acesti nesimtitii ,, Cum isi permit ?? Ce bine facea Ceausescu ca daca cineva facea ce fac astia mergea la inchisoare anii grei ca sa ispaseasca pedeapsa vorbelor taind stuf sau la canalui de pe atunci Dunarea ,,Marea Neagra ,,Iar de Un Presedinte care sincer ca nu il meritam isi bat jos niste tinichele ,,niste maidanezi la propriu si la figurat ,, Rusine voua toti cei care va,,ti afisat cu murdariile voastre de nesimtiti si nesimtite ,,Mizeriile romaniei ,, Sa se faca o lege ca sa nu ne mai facem de ras ,,Sa se pedepseascaaceste denigrarii grosolane la adresa unor oamenii ,cinstiti si care sunt un exemplu in cumportare si educatie ,,Sa ii usture mijicia de care au dat dovada , Scuze domnule presedinte pentru acesti care nu se pot numii ,,oamenii ,,Seamana a cea mai josnica speta umana ,,Oamenii cu caracter nobil acuza astfei de comportamente Nu merita sa va plecati urechea la mocirla societatii Va iubim si va pretuim Stiti ca ,,PADURE FARA USCATURA NU EXISTA La fel si tara fara nesimtitii , Uitati aceste jignirii care nu vin de la persoane decente , Vin de la boschetarii Romaniei ,, God Bless you Domnule Presedinte al Romaniloe sinceri de pretutindenii ,,Sunteti iubit si pretuit de Romanii sincerii si adevarati cetatenii ,

  iunie 3, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.