Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital

februarie 18, 2021 0

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital după ce câteva zile la rând nu s-a simțit prea bine. Ducele de Edinburgh a fost internat marți seară la spital „ca măsură de precauție” după ce s-a simțit rău, transmite Palatul Buckingham, într-o declarație oficială. Măsura internării sale nu ar avea legătură cu COVID-19.

Prințul Philip a fost internat la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra, potrivit comunicatului oficial al Casei Regale.

Ducele de Edinburgh s-ar fi deplasat la spital cu mașina, unde a fost internat ca măsură de precauție la sfatul medicului său, potrivit unor surse ale Casei Regale citate de BBC.

Acesta va rămâne în spital pentru câteva zile pentru monitorizare și odihnă. Potrivit surselor citate de BBC, prințul Philip se simte rău de câteva zile, dar starea sa nu ar avea legătură cu boala COVID-19. Internarea nu ar fi una de urgență, au mai transmis aceleași surse.

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au rămas pe perioada epidemiei de coronavirus la palatul Windsor. Ducele s-a retras din funcțiile publice în 2017 și de atunci a avut apariții rare.

În decembrie 2019, ducele a petrecut patru nopți la Spitalul londonez Regele Edward al VII-lea, unde a fost internat tot ca „măsură de precauție” și tratament pentru o „afecțiune preexistentă”.

Ulterior a fost externat în ajunul Crăciunului și condus la moșia Sandringham din Norfolk, unde a petrecut Crăciunul cu regina.

Tratamentul pe care l-a primit pentru diferite afecțiuni de sănătate de-a lungul anilor include și tratamentul pentru o arteră coronariană blocată în 2011, o infecție a vezicii urinare în 2012 și o intervenție chirurgicală exploratorie pe abdomen în iunie 2013, potrivit BBC.

Sursa: Realitatea de Diaspora

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.