Naomi Osaka a învins-o pe Serena Williams și merge în finala de la Melbourne

Naomi Osaka a învins-o pe Serena Williams și merge în finala de la Melbourne

februarie 18, 2021 0

Disputa dintre japoneza Naomi Osaka (locul 3 WTA) și Serena Williams (locul 11 WTA) a ținut capul de afiș în această penultimă fază de la Australian Open!

Semifinalele de la Melbourne le-au adus față în față pe cele două sportive, ambele traversând o formă de zile mari. După ce a reușit să treacă de Simona Halep în sferturi, Serena a dat peste Naomi Osaka, tenismenă care a trecut și ea fără emoții de Su-Wei Hsieh (locul 71 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2.

Înfruntarea între cele două sportive s-a încheiat cu succesul clar al lui Osaka, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a fost controlat în totalitate de japoneză. Sportiva în vârstă de 23 de ani va juca în finala primului mare Grand Slam al anului împotriva câștigătoarei dintre Jennifer Brady şi Karolina Muchova.

După terminarea partidei, Serena Williams a creat o adevărată dilemă în rândul iubitorilor de tenis, prin modalitatea în care e ales să își ia la revedere de la spectatorii din tribune și cum a reacționat la conferința de presă, scrie realitateasportiva.net Americanca a fost întrebat la interviu dacă modul în care a ales să își salute fanii la final înseamnă, de fapt, un fel de adio pentru Melbourne, iar Serena a replicat imediat “Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, urmând ca apoi să izbucnească în plâns.

Sursa foto: Profimedia Images

Sursa: Realitatea de Diaspora

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.