PSD la putere


  Intrebare: a fost vreodata in regula (pentru democratie) cind PSD a fost la putere? Mie raspunsul mi se pare cit se poate de evident: NU!
  Urmariti cu atentie ce incearca sa ni se vinda odata cu probabil inevitabila cooptare a PSD la guvernare: pe de o parte (zona PD-L) ca e nevoie de un compromis rational pt Romania; pe de alta parte (zona PSD)  ca, odata cu accederea social-democratilor in guvern, Romania cistiga un plus de competenta si de expertiza inclusiv in materie de management de criza.
  Sint MINCIUNI sfruntate! PSD echivaleaza, in istoria recenta a Romaniei, cu hotia, cu protejarea coruptilor, cu „tunurile” date statului, cu folosirea discretionara si, in multe cazuri, periculoasa, a bugetului Romaniei, cu „elitele de prada”, cu „capitalismul de cumetrie”, cu promovarea incompetentilor, cu perpetuarea mediocritatii nu doar administrative, cu un atentant perpetuu la adresa statului de drept, cu dispret pentru lege. Asta e PSD si nu „bombonica” pufoasa invelita in staniol care ni se ofera acum!
  Ar fi, totusi, de adus in discutie o nuanta. O fac, dar fara prea multa convingere in acest moment. De fiecare data cind a fost la putere, PSD a fost dominata de Ion Iliescu si/sau de Adrian Nastase. Acum ar fi pentru prima data cind cei doi nu mai isi lasa amprenta decisiva asupra acestui partid aflat – probabil – la putere. Cum spuneam – e doar o nuanta…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here