PSD va primi inca o felicitare? Plus Bin Laden

martie 20, 2008 0

Nu e inca o certitudine, dar sint tot mai multe semnalele care indica faptul ca Marian Vanghelie are cele mai mari sanse pentru a fi nominalizat de PSD in competitia pentru functia de Primar General al Capitalei.
Sa ne amintim: in 2004, aflind ca decizia social-democratilor e aceea de a-l arunca in cursa pentru Primaria Bucurestiului pe Mircea Geoana, Traian Basescu a trimis o felicitare pe adresa PSD in care le-a multumit pentru catastrofala, cum aveau sa o dovedeasca inclusiv urnele, nominalizare.
Ei bine, daca decizia finala a social-democratilor va fi in favoarea lui Vanghelie, PSD are tot dreptul sa primeasca inca o felicitare (cel mai nimerit ar fi sa o primeasca de la PD-L, dupa cum sta situatia la acest moment): a dat inca o data cu bita (care este!) in balta.
UPDATE! Geoana a confirmat: Primarul de la 5 – „care este” – e optiunea PSD. Sa fie primit!
BONUS! Oamenii fara umor sint periculosi. Cititi aici!  De mirare si enervant e faptul ca, atunci cind in lumea musulmana apar odioase caricaturi la adresa crestinismului, radicalii islamisti nu zic, in cel mai bun caz, nici „pis”.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.