Rămasă fără funcție, Raluca Turcan pozează brusc în eroină anti-Cîțu și apărătoare a pensionarilor

Rămasă fără funcție, Raluca Turcan pozează brusc în eroină anti-Cîțu și apărătoare a pensionarilor

noiembrie 22, 2021 1

Raluca Turcan nu va mai fi ministru în Cabinetul Ciucă, după ce a fost și în Guvernul Orban, și în cel actual.

Brusc, rămasă fără funcție, s-a trezit că… nu mai sunt bani de pensii.

Așa se înțelege dintr-un mesaj ”sifonat” în presă fie de ea, fie de un tovarăș liberal din tabăra anti-Cîțu, care ar fi apărut pe grupurile interne ale PNL.

„Florin, eșți dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, ar fi scris Turcan, într-un fel de atac la liderul PNL actual.

Este vorba despre peste 2,7 miliarde de lei care au fost tăiați de la Ministerul Muncii la prima rectificare bugetară, cu promisiunea că banii vor fi dați înapoi la a doua rectificare.

Însă o nouă rectificare nu poate fi făcută câtă vreme România nu are un guvern cu puteri depline, așa că banii nu au ajuns înapoi la Ministerul Muncii.

Față de această încercare de a poza în eroină, Florin Cîțu i-a retezat-o scurt Ralucăi Turcan:

„Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința BPN să spună, nu în presă. Este ministrul Muncii. Să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a susținut Florin Cîțu.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Rămasă fără funcție, Raluca Turcan pozează brusc în eroină anti-Cîțu și apărătoare a pensionarilor
  1. Avatar

    Cristian

    Pentru un politician , inconsecventa in deciziile politice , poate aduce sfarsitul acestuia in viata politica si mai ales pentru cei aflati”la varful politicii”

    noiembrie 23, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.