Raportul Departamentului de Stat al SUA, eu si Adrian Paunescu. Bonus-MMacovei

februarie 26, 2009 0

„In May PSD senator Adrian Paunescu publicly insulted journalist Cristian Patrasconiu, a reporter of Cotidianul, before and after he published a laudatory letter Paunescu had written to dictator Nicolae Ceausescu. Local media reported that Paunescu used terms including „stupid,” „pig,” „miserable,” and „beast.”   – editia din acest an a Raportului Departamentului de Stat al SUA, capitolul despre Romania, Section 2 Respect for Civil Liberties, Including: a.     Freedom of Speech and Press .
Mai multe, aici!
Oricum, dla Paunescu, tin sa va anunt si pe aceasta cale ca nu m-ati impresioant, ca nu m-ati inspaimintat si ca, pentru mine, ramineti acelasi personaj jalnic si josnic.
In plus, din pacat, nu sinteti singur. Faceti scoala; vad destul de multi tineri care va calca pe urme.  Si pentru ei, si pentru dvs, dispretul meu ramine intact.
BONUS. Partid nou cu Monica Macovei?
Interviu in revista Marie Claire, cu fostul ministru al Justitiei:
Reporter: Dupa ultimele alegeri, romanii sunt mai dezamagiti ca niciodata de politica. Se simte nevoia unui partid nou, fara „baroni“. V-ati gandit sa infiintati un nou partid?
Monica Macovei: Da, cred din ce in ce mai mult ca asta ne-ar trebui. Sunt insa multe lucruri de luat in calcul: este nevoie de un grup de profesionisti in toate domeniile si de finantare. Nu se poate face un partid fara bani – au existat tot felul de tentative de partide mici care au disparut. Cred ca, in situatia in care se afla azi Romania, ar fi singura solutie. Se poate face, fara a spune insa ca va fi usor. Tara se afla intr-o retea a baronilor din multe partide, care sunt greu de zdruncinat. Dar, atat timp cat exista vointa si am sustinerea oamenilor, nu este imposibil.  ”
Fragmente din interviu, pe Hotnews!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.