Reacția lui Raed Arafat după ce manifestanții anti-mască i-au cerut demisia

Reacția lui Raed Arafat după ce manifestanții anti-mască i-au cerut demisia

martie 29, 2021 0

Raed Arafat a comentat la Realitatea Plus protestele din seara aceasta din București și din mai multe locuri din țară.

”Nu am ce să comentez prea mult. Doar fiecare să se gândească dacă vor să înțeleagă că dacă ies în stradă și va ajunge cineva la spital poate e din cauza lor în stradă. Manipularea a funcționat. Mai avem un pas până ajungem la liman. Nu e normal să ne înecăm la mal. Vaccin există, lumea vrea să se vaccineze, deci trebuie să rezistăm.

Nu vor fi măsuri restrictive de Paște. Dar până atunci trebuie să luăm măsuri, pentru că nivelul infectărilor crește și nu putem sufoca spitalele și secțiile ATI. Suntem obligați să continuăm, chiar dacă toți am obosit. Dar dacă vaccinarea merge bine, și merge, atunci mai strângem din dinți o perioadă.

Avem programări la vaccinare. Sunt oameni care vin. E foarte bine. Eu sper să fie cât mai mulți, e singura soluție pentru a scăpa de restricții”, a spus Arafat la Realitatea Plus.

La această oră, continuă ilegal protestele în Capitală și mai multe orașe din țară. Ele au fost instigate de Diana Șoșoacă, senatoare de la Partidul Neamul Românesc, George Simion, lider AUR, Ion Rădoi, lider sindicat Metrou, clanuri interlope și agenți ai lor infiltrați printre manifestanți.

Unii au încercat să provoace forțele de ordine și chiar au detonat petarde, dar jandarmii au reușit să țină situația sub control.

Spre deosebire de aceste mii de protestatari iresponsabili și care vor trebui să suporte consecințele legii, marea majoritate a populației respectă legea și măasurile luate de autorități pentru salvarea de vieți și protejarea cadrelor medicale.

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.