Franța intră în ”închisoare” totală, România rămâne sub teroarea anarhiștilor anti-mască

Franța intră în ”închisoare” totală, România rămâne sub teroarea anarhiștilor anti-mască

martie 31, 2021 0

Continuă protestele grupurilor anarhiste, care nu respectă legea și măsurile de protecție anti-pandemie. Adunările iresponsabililor, tolerate de forțele de ordine să încalce legea, fac din România o ciudățenie a acestei planete în care toată lumea se protejează de o boală mondială.

Bunăoară, sunt țări mari, care nu fac deloc ce solicită manifestanții anti-mască, dimpotrivă.

Franța trece de luni la ”închisoare” totală. Se închid școlile și aproape tot, pentru o lună.

Președintele francez Emmanuel Macron explică la acest moment că redeschiderea activităților culturale și a restaurantelor va avea loc din a doua jumătate a lunii mai.

„Știu că există multă oboseală și oboseală și este normal. Este cea mai bună soluție pentru a încetini virusul”, a transmis liderul Franței.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putință să amânăm deciziile pentru cât de mult posibil și să facem acest lucru doar când este necesar, timpul a venit. (…) Vom pierde controlul dacă nu acționăm acum”, a spus Macron.

Anarhiștii folosiți politic duc România la groapa de gunoi a lumii

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că magazinele neesențiale vor fi închise, iar călătoriile între regiuni vor fi interzise, ​​în timp ce cetățenii vor putea călători doar la maximum zece kilometri de casele lor.

Aceste măsuri vor fi în vigoare în perioada 3 aprilie – 2 mai.

Potrivit euronews.com, carantina parțială impusă deja în capitala țării, Paris, va fi extinsă de sâmbătă în toată țara, a transmis Macron. Măsurile vor ține patru săptămâni, iar universitățile, școlile, grădinițele și creșele se vor închide pentru primele trei săptămâni în încercarea de a opri al treilea val al pandemiei Covid-19.

Comitetul de evaluare a riscurilor la farmacovigilență al Agenției Europene pentru Medicamente a insistat asupra faptului că nu a identificat factori de risc specifici, cum ar fi vârsta, sexul sau istoricul medical anterior al tulburărilor de sângerare, care să stabilească o legătură între trombi și vaccinul AstraZeneca covid-19 .

Lockdown-ul presupune interdicția circulației pe timp de noapte, după ora 19:00, iar oamenii nu pot ieși din casă pe o rază mai mare de 10 km fără un motiv bine întemeiat, potrivit DC News.

De această dată, toate formele de învățământ vor fi oprite pentru 21 de zile. În 24 de ore, Franța a revenit la un număr periculos de infectări: 30.000 de francezi confirmați cu Covid-19. 337 au cedat în fața bolii

Când vine vorba de oprirea învățământului în format fizic, Macron a explicat:

„Franța este una dintre țările care au închis școlile pentru cea mai scurtă perioadă de timp. Am avut 42 de săptămâni de școală. Este cea mai adaptată soluție pentru a opri virusul și pentru a apăra educația și viitorul copiilor noștri”.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.