Își face Dăncilă partid cu Orlando Teodorovici? PRM-SD, numele pregătit pentru noua formațiune

Își face Dăncilă partid cu Orlando Teodorovici? PRM-SD, numele pregătit pentru noua formațiune

martie 31, 2021 0

O știre încă neconfirmată oficial dă târcoale redacțiilor: Viorica Dăncilă, fost prim-ministru în perioada Dragnea, își va face partid.

Fosta șefă de la Palatul Victoria și a PSD (după condamnarea lui Liviu Dragnea) nu ar fi singură în acest plan-surpriză.

Mâna sa dreaptă ar fi Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe în vremea lui Liviu Dragnea.

Numele noii formațiuni ar fi ”PRM-SD”, probabil inițialele de la ”Partidul România Mare – Social Democrat”.

PRM este numele partidului condus de Corneliu Vadim Tudor până la moartea sa și intrat în disoluție după decesul ”Tribunului”.

Atât Dăncilă, cât și Teodorovici au fost ”maziliți” de actuala conducere a PSD în frunte cu Marcel Ciolacu, succesorul ei la șefia partidului.

Informația despre Dăncilă a fost dezvăluită de Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii ”Culisele statului paralel”, de la Realitatea Plus.

”Îmi scrie cineva: Viorica Dăncilă își face partid. Nu singură, ci împreună cu Teodorovici”, a spus jurnalista în această seară.

Contactată de Realitatea Plus, Dăncilă a negat însă zvonul, spunând că nu are de gând să plece din PSD.

Într-o carte recentă, Viorica Dăncilă și-a acuzat vechii colegi din PSD că au sabotat-o în alegerile prezidențiale din 2019, în care a ajuns în finala cu Klaus Iohannis și a pierdut la distanță mare.

„Au fost persoane, precum Carmen Dan, care mergeau la primari să le spună să dea jos bannerele cu mine. Au fost lideri care nu au mers în campanie sau care au spus organizațiilor să nu se implice prea mult”, a spus Dăncilă în cartea scrisă de jurnalista Marga Nițu, „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”.

În volumul-interviu, Dăncilă susține că Paul Stănescu era supărat pe Liviu Dragnea pe motiv că partenera acestuia, Irina Tănase, era cea care conducea PSD.

În carte, Dăncilă povestește și despre  momentul în care a fost împinsă să plece din fruntea PSD, după o întâlnire la ea acasă cu șeful PSD Neamț, Ionel Arsene.

Foto: Ziarul de Iași

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.