Roswell si Regele Carol

mai 2, 2009 2

E o postare care ataca un alt registru decit cele obisnuite.
Va semnalez, mai intii, ca ziaristii de la Telegraph publica un articol in care mai multi experti in OZN-uri sustin ca pe Marte a fost fotografiat un craniu de martian. Hotnews publica astazi un material care rezuma articolul din Telegraph. Aici!
Relativ la aceasta tema care e invaluita de mult mister si care provoaca multe opinii exaltate, am descoperit, din intimplare, o captura dintr-un ziar local care a aparut imediat dupa incidentul celebru de la Roswell (despre ce a fost acolo, amanunte, aici!).Dar si aici!
Captura primei pagini arata asa:
carol-ufo
Daca mariti poza, veti vedea clar chiar sub titlul principal un articol despre Regele Carol si Elena Lupescu. Mai precis, un articol despre nunta lor 🙂

VoxPublica
VoxPublica
2 comments on “Roswell si Regele Carol
  1. Burtin

    Hey there, You have performed an excellent job. I will certainly digg it and in my view recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

    septembrie 2, 2014 Reply
  2. Lucash

    Wow, superb weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The entire look of your web site is magnificent, as well as the content material!

    octombrie 14, 2014 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.