SOS Cristian Preda. Despre cultura delatiunii si a insultei

mai 2, 2009 1

Pe blogul sau, Cristian Preda constata ingrijorat ca exista o masiva si semnficativa mostenire comunista.
Reiau aici un fragment mai amplu:
E cultura acelor jurnalisti care, în locul unei minime verificări, preiau delatiunile trimise în redactii si le fac publice sau care, în loc să-si exprime o opinie, insultă politicienii pur si simplu pentru că sunt politicieni sau pentru că îi urăsc.

E cultura acelor cititori care, pe forumurile ziarelor, nu discută, ci jignesc fie jurnalistul, fie personajul din articol, fie alti cititori.

E cultura acelor politicieni care, în loc să exprime o viziune, să formuleze critici si să propună solutii alternative, se multumesc să arunce în capul adversarilor tot răul, menajându-si mereu prietenii.

Această cultură a delatiunii si a insultei e principala mostenire a Securitătii si a partidului unic. Asa cum se vede în documentele PCR si ale Securitătii publicate în ultimii ani, aceste organizatii s-au hrănit cu ură, nu cu dialog, cu insultă, nu cu viziune, cu delatiune, nu cu convingeri.

Libertatea presei e în pericol.

Integral, aici!

VoxPublica
VoxPublica
One thought on “SOS Cristian Preda. Despre cultura delatiunii si a insultei
  1. モンクレール ワッペン ダウン

    こんにちはと私は同じようなものを所有し、私はちょうど好奇心した、スパムの多くを得る場合には、私はあなたのブログを読んでフィードバック?ので、どのようにあなたがしなければお勧めしますそれは、いずれのプラグインやあなたが何かできること停止? 非常識私は最近、それが私を運転しているそんなに得るので、任意のサポート非常に高く評価されている。

    noiembrie 1, 2014 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.