Rovine 1395. Bile în Penis. Omega fără corector

august 28, 2008 0

Viaţa e frumoasă, e veselă, e scurtă. Nu vă mai faceţi griji, vă rog. Lumea e fundamental coruptă şi nasoală, deci haideţi să ne bucurăm. Aşa că citim şi rîdem:
După Steaua-Galata, trebuia să apară măcar un titlu penibil. Au venit mult mai multe, dar iată-l pe campion în Jurnalul: „Rovine 1395. Podul Înalt 1475. Ghencea 2008”. Să mai comentez.
Eroina tabloidelor, Simona Sensual, produce o nouă ştire senzaţională în Cancan: „Simona Sensual si-a afisat pe ecranul telefonului mobil o fotografie in care apare, in prim-plan, penisul dotat cu bile al fostului ei iubit, liderul interlop Nicu Maharu. ” Am un respct deosebit pentru aceasta Simona care vinde tabloide cu tona.
Si, să dăm şi o ştire de vacanţă din Libertatea: „Livia Dila si-a inceput vacanta la Targu Jiu, unde a admirat operele lui Brancusi, si a continuat-o in Italia si in Croatia. Ea s-a relaxat in statiunea Pula, acolo unde a fost impresionata de peisajele superbe de pe litoralul croat.”
Da, viaţa e frumoasă. Şi nu se mai ştie exact cine a tras în Caiac, de exemplu.
Update: Omega cauta corector
Am gasit prin GSP o reclama care se lauda cu Phelps, dar ii greseste prenumele. Intr-o reclama e aiurea, intr-un ziar e de inteles…
 buna.jpg

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.