Rugăciune pentru prezidenţiale. Cu video! Pentru candidatul Gigi

noiembrie 19, 2009 0

Întortocheate or fi căile Domnului, dar nici pe acele ale internetului nu a fost încă nimeni în stare să le pună pe un gps.  Şi cu gândul la cele sfinte, dar şi la cele electorale, un grup de credincioşi anonimi au postat pe youtube, următoarea „rugăciune” pentru prezidenţiale.
„Suntem un grup de creştini din România. Aici se află rugăciunea pentru alegerile prezidenţiale 2009 pusă în atenţia lui Dumnezeu. Caracterul din rugăciune are votul nostru!” – acesta este mesajul postat pe youtube. Iar rugăciunea începe duios:  „Tatăl nostru care eşti in ceruri! Te lăudam pentru că ni te-ai descoperit, ca să te cunoaştem prin Cuvântul Tău, care ne-a rămas în scris de mii de ani, pentru noi şi copiii noştri. Venim în atenţia Ta acum, pentru că vrem să ne rugăm Ţie Doamne, în cât mai multe din situaţiile de fiecare zi, şi astfel Tu să ne poţi descoperi implicarea Ta.
Patriarhia nici nu vrea să audă de aşa ceva.  Poate vrea însă Gigi Becali.

Contactat de REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Constantin Stoica, a declarat că Biserica nu are rugăciuni speciale pentru alegeri.  „Avem pentru molime, pentru începutul de an şcolar, pentru ploi, dar nu pentru alegeri. Pe internet apar tot felul de „aberaţii” în numele credinţei. Oamenii ar trebui să-şi consulte preotul mai întăi”, spune părintele Stoica.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.