Rușii de rând: ”Noi luptăm în Ucraina ca să-i apărăm pe oameni de invazia americanilor”

Rușii de rând: ”Noi luptăm în Ucraina ca să-i apărăm pe oameni de invazia americanilor”

martie 20, 2022 0

Yevgen Seleznyov (36 de ani), fost internațional ucrainean și câștigător al Cupei UEFA cu Șahtior Donețk, a dezvăluit ce cred, de fapt, oamenii din Rusia că face armata lor în Ucraina.

”Cea mai mare greșeală a mea a fost că am jucat în Rusia. Pentru mine există o diferență între ruși și cei care au atacat. Nu toată lumea din Rusia susține războiul. Ori ești om și gândești corect, ori nu.

Am vorbit cu niște ruși, ei nu înțeleg ce se întâmplă cu noi și nu cred în asta. Ei spun că au venit să ne protejeze și că America este de vină pentru tot. Pe cine protejați și de cine? Ne bombardați casele! Nu am cerut să fiu protejat. Sunteți nebuni? Oamenii mor aici!

Nu înțeleg când spun că suntem frați și apoi se duc să ne omoare. La naiba, `fratilor`! Dacă ne spuneți frați, atunci să știți că frații nu se ucid între ei. Acum mă interesează doar un singur lucru – când aceste animale pleacă de aici. Aici nu e o grădină zoologică, ci Ucraina.

O persoană rezonabilă nu poate să treacă granița și să facă atace cu rachete, să omoare copii și femei”, a declarat Yevgen Seleznyov, potrivit sport.ua.

Sursa: Digi24.ro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.